Почетна / Кошарка / АБА лига

Професионални уговор за Николу Радовановића

Осамнаестогодишњи кошаркаш се обавезао на вишегодишњу верност Партизану
ФОТО: КК Партизан

Осамнаестогодишњи кошаркаш Партизана Никола Радовановић, потписао је свој први професионални уговор са црно-белима.

Овог јутра, 204 центиметра високи момак из Невесиња, обавезао се на вишегодишњу верност клубу у којем игра за јуниорску селекцију и први тим. 

У текућој сезони, стандардни члан млађих селекција репрезентације Србије је своје прве минуте у дресу првог тима, уписао на мечу против Задра у АБАлиги. 

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Ја сам једном приликом написао да би требало да се покуша са МИЛОСАВЉЕВИЋЕМ само у случају да је здрав. Читам сад ако је то истина да ће у мегу .логично решење јер човек 18 месеци неигра кошарку и долазак у мегу која игра без амбиција само да неког прода је најбоље решење за њега јер ће играти без притиска зато је ту и Тепић итд.мега има времена да чека колико је потребно.читам изјаву Грбовића како би требало играти нашу лигу а не Ава .па о да та лига има проходност ка еирочиги ко би у њој играо .звезда партизан ФМП младост Земун. Чачак можда Игокеа и ко још .Ваљево. Краљево Крагујевац. Вршац. Ужице. Ниш. Нови сад све је танко без пара није то лако друго неможе се одрећи црне горе они су Ипак Срби није то лако даље и у Македонији постоје Срби и тамо има мзт и работнички требало би скупити десетак тимова разговарати са Бартоломеј и онда створити перспективну лигу можда неки Румуни или Бугари Мађари шире треба гледати.
Nepodobni @ Luciano
Milosavljevic = 01. april
INSTITUCIJA
Jos uvek ima dece koja bi, bez obzira na sve pritiske i podmetanja, samo u Partizan!
gropn III
prvenstveno, momku zelim sve najbolje, i koliko mogucu uspesnu karijeru ! ali, pratim kosarku, (naravno INSTITUCIJU Partizan) jos od titule sa Arsenijem Pesice, Kicom, Prajom, Miskom Bobijem ... nazalost, slabiji talenat od ovog malog nismo imali ! mislim da je Miletic iz Borca kud i kamo bolji, bez obzira na poziciju ...gledao sam klince Partizana protiv Covicevog podmlatka ... dosta je to tanko ... videcemo, daj Boze da se varam !
Boriša
Nikola je po karakteru retko viđen potencijal, veliki borac, atleta, ali došao u Partizan tehnički loš, bez desne ruke, užasan šut i ostali tehnički elementi poprilično loši. Moraće ozbiljno da poradi na osnovnim stvarima.. a onaj Bosanac da mu vrati sve pare.
moma52
Mnogo se varaš,sa enrgijom,osećajem za igru,solidnim šutem za tri,hrabrim ulazom u duele,neverovatnim predosećajem gde će se lopta odbiti i uvek se on tu naći,to je veliko blago.Neka ga zdravlje posluži i kada nabaci malo kilograma,biće sigurno najbolji domaći igrač na svojoj poziciji i siguran reprezentativac.Ne znam koliko si pratio njegov razvoj,njegov dolazak u Partizan je sprečavao trener Budućnosti iz Bjeljine,jer je želeo da ga odvede u Zvezdu,međutim, on i njegov otac su hteli samo u Partizan.Mislim da je plaćeno obeštećenje od 10 000 eura ekipi Budućnosti.
nemam pojma
Mali, treniraj šut za tri, nisi još dovoljno dobar šuter. Za tvoju poziciju trojke, a kasnije možda i četvorke, to je vrlo važan elemenat.
Луциано
Добар потез. Очекиван. После потписа бека Петровића. Ту је Радовановић по презименима може се наслутити да би могли бити добри кошаркаши сад очекујем јовановића потпис. Тарлаћев. Потпис. И било би добро кад би потписали једног центра од 211 ту је и мало старији Трифуновић и то би било доста за почетак потписа из омладинске школе .треба покушати довести. Илића из игокее. Смиљанића. Кога је звезда отерала. Незнам колко је могућ повратак Милетића центра који је позајмљен Чачанима борац је играо јаке утакмице а Милетић је имао доста простора за игру незнам дали је он у икаквом плановима .он је висок 211 а центри уз један тежак и напоран рад могу постати добри кошаркаши ..партизан ако мисли да прави играче за европске клубове и нба мора доводити екстра таленте .ражњатовићем се бацио на производњу високих играча он не прави векове јер вековима црнцима неможе се парирати а и белих бекова има мало .ја се надам да доласком тог искусног тренера Трифуновић мора да се добрим радом и минитаж

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.