Почетна / Кошарка / АБА лига

Јагодић Куриџа паузира три седмице, Ноко не може да игра против Цедевита Олимпије

Црвено-бели вечерас (18), против Цедевите Олимпије, у одложеном мечу 11. кола АБА лиге, играју за коту два и останак у трци за прво место
ФОТО: АБА лига

Мукама Црвене звезде са повредама нигде карај, као да проблеми које је донео вирус Ковид-19 нису довољни. Епилог је да Дејан Радоњић од повратка на кормило струке ни на једном тренингу није имао комплетну екипу, а како сада ствари стоје, таква ситуација остаће до краја АБА плеј-офа, с обзиром да је пред Јагодић Куриџом три седмице паузе.

Искусни крилни центар повредио је колено на мечу са Игокеом, а прегледи нису донели добре вести.

- Јагодић Куриџа ће бити одсутан минимум три недеље - рекао је Радоњић - Без обзира на позицију у коју нас то ставља, сви који буду изашли на терен, морају да пруже максимум и да одиграмо добар меч. Само на тај начин, против веома квалитетне екипе, која је у доброј форми, можемо да дођемо до веома важне победе. 

Црвена звезда ће вечерас бити лишена и помоћи Лендри Нока који није био регистрован у време када је меч против Цедевите Олимпије из 11. кола првобитно био заказан, због чега сада нема права играња.

На одсуство Јагадић Куриџе и чињеницу да је Дуоп Рит против Игокее играо први меч после дужег одсуства, биће то велики хендикеп за екипу Дејана Радоњића.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Staрi Дelija
Штета за Нокоа, он је донео победу у прошлом колу
@ stari delija
Nije on nego sudije...Devet licnih u napadu Igokee u drugom poluvremenu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.