Почетна / Кошарка / АБА лига

КК Партизан: Професионални уговор за Марка Вукчевићa

У недељама који следе, Вукчевића очекује наступ на јуниорском турниру АБА лиге и борба за шансу у првом тиму Партизана, наводи се у саопштењу клуба
ФОТО: КК Партизан

Кошаркашки репрезентативац Србије у узрасту до 18 година и члан јуниорске селекције Партизана Марко Вукчевић потписао је професионални уговор са црно-белима, саопштио је данас тај клуб.

Овај 205 центиметара високи кошаркаш рођен је 6. маја 2003. у Новом Саду и игра на позицији крила.Каријеру је почео у Визури, да би у Партизана стигао из земунске Младости пред почетак сезоне 2019/20.

У црно-белом дресу, Вукчевић је 2020. године освојио АНГ турнир Евролиге, а у актуелној сезони је почео да се прикључује тренинзима првог тима.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Савић је лепо рекао да се тим прави у јануару .озбиљан клуб мора да има визију мора да има план .сматрам да Савић озбиљно то планира наредна сезона биће специфична и због даље будућности клуба дали није поштено према матовићу па он је и постављен до краја сезоне шта ту није проблем друго дали је поштено да се преговара са тренером који има већ клуб наравно професионализам не трпи аматеризам он је груб начин преживљавања па и сваки радник има посао али гледа и тражи бољи и онда оде напусти тај клуб .па и тринкијери је завршио са Бајерном па рекао партизану овде је само једна ствар битна ДАЛИ ОСТОЈА МОЖЕ ДА ОБЕЗБЕДИ ПАРЕ ЗА ОНО ШТО САВИЋ ПЛАНИРА .И НИШТА ДРУГО КЛУБ МОРА ДА ИМА ТИМ ЗА АБА ЛИГУ И ПЛЕЈОФ И МОРА ДА ИМА ТИМ ЗА ЕИРОКУП А ТО ЗНАЧИ ДА ЂОРА ШОРЕД МЛАДИХ ДА ИМА И ИСКУСНЕ НЕМА ТУ МНОГО РАЗМИШЉАЊА А ПОШТО СЕ СВЕ НОВО ПРАВИ ТРЕБА ИМАТИ СВЕ ТО НА ОКУПУ ВЕЋ У ЈУНУ ЈЕР ТРЕБА ВРЕМЕНА СВЕ ДА СЕ СКОЦКА .
Karlo Veliki
Ne razumem navijace zasto zure sa trenerom. On je mozda i nadjen, ali je nekorektno da se to sada objavljuje zbog Matovica, ili kluba iz koga dolazi novi trener. KKP zavrsava ugovore sa mladima iz svoje skole, od kojih objektivno dvojica mogu u roster od 12. Sledi ugovaranje sa igracima iz sadasnjeg rostera, pa tek onda stranci. Ono sto se naslucuje su moguce velike tenzije spolja, a posebno u Srbiji, uveliko uticace na budzet KKP. Cini se da je ovo poslednja godina gde VRH odlucuje navijacki o davanju sponzora, ili nedavanju. Iz tog razloga KKP treba da usmeri paznju na razvoj i iz Razvojne Lige dovede 2-3 do 20 godina koji imaju potencijal za roster od 12, i od kojih se moze razviti NBA igrac. Nama ce trebati za to trener, a to Djordjevic nije. Ako se dovedu Peri iz Olimpije Cedevite, i Milosavljevic iz Mege, verujem da ce tada Jaramaz biti prodat.
Луциано
Слажем се са претходник он у вези играча из развојне лиге ..слажем се и са чињеницом да од ових наших младих играча тешко да се неко пробије да буде главни играч са 18 год. Као некада Даниловић итд. Сад је та граница отишла на 22 год .ево Трифуновић има шансу да овог лета постане топ играч партизана или просек нема друге ..претходник је рекао све ће зависити од буџета и од помоћи државе то је факат .од пара зависи и нови тренер ако се тражи искусан што Савић каже тај неће доћи за бурек и јогурт ..даље а ако дође тај искусан тренер он ће тражити играче по његовој концепцији и једно друго вуче .зашто треба што пре наћи тренера несме се чекати ни дан по завршетку сезоне јер тај нови тренер мораће да прави нови тим нову хемију нови стил а за то треба времена ако прође јуни без тренера и играча клуб ће бити у бедаку .друго и други клубови траже играче ниједан играч неће чекати партизан да нађе тренера него ће отићи у други клуб .зато треба тренер да се зна већ данас !!
Antonije
Šta se događa sa ostalim mladim igračima? Pre svih sa Dušanom Tanaskovićem? Da li su Miletić i Dreksel Partizanovi ili Partizan nema nikakvo pravo na njih? Da li je Matija Belić Partizanov? Hoće li neko prokomentarisati Stepanovića? Kakvi su utisci o njemu? Šta kaže struka?
Che @ Cacak
Belic nikada nece biti veliki igrac. Od sadasnjeg rostera u timu Mladosti ni jedan igrac nije za Partizan.
M.V.P.ČAĆAK
Miletić je raskinuo ugovor sa Partizanom.Belića treba potpisati i ostaviti ga još godinu dana da igra za Mladost,još je mlad.Dreksler je Partizanov.
Прикажи још одговора
Луциано
Увек се обрадује кад прочитам овако нешто Мило ми је .некад су клубови проналазили високе играче тако што су медицинским путем тестирали момка младог и његов скелет па су тако знали да ће тај момак до 22 год моћи да порасте толико и толико .нпр. Дивац је са 17 год био висок а процене лекара су биле да може да порасте до 210 .мушкарац се развија до 22 год .тако да је Дивац бавећи се кошарком тај свој раст убрзао .тако да се надам да ће овај млади Вучковић још порасти а и Радовановић пошто су обојица по 18 год.један 204 висок а други 205 и уз велики! Постати играчи .незнам зашто се са јарамазом не продужи уговор??
Karlo Veliki @ Luciano
Vukcevic jeste talenat, ima meku ruku, ali loptu slabo kontrolise, i tanak je kao biljka. Nema masu za pod kos, pa podseca pomalo na neku kombinaciju Cabrila i sada Zagorca.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.