Почетна / Кошарка / АБА лига

Партизан још чека Жељка Обрадовића

Из региона и неколико важнијих кошаркашких земаља у току суботњег поподнева стигла су питања – да ли је тачно? Да ли је Жељко Обрадовић заиста дефинитивно потписао за Партизан?
ФОТО: В. Марковић

Пуштена је информација да је највећи европски тренер договорио трогодишњу сарадњу са његовим црно-белима. Пуштен је ускоро и деманти незваничним каналима, а потом и изјава Зорана Савића да никакав договор није постигнут.

Зашто онда пишемо ово када се ништа није променило у односу на пре два, пет или месец дана када је у питању званично обнављање љубави човека који је довео Партизан до европске титуле и клуба којем је препород неопходан?

Зато што дан по дан истиче „рок“ који је Желимир Обрадовић сам поставио изјавом у емисији на „Н1“ када је истакао да ће се све везано за његову каријеру знати до краја јуна.

Тада је, заправо и упитан за незваничне информације да би могао да се врати у Партизан, због чега је машта црно-белих навијача одједном постала реалност. Тешко остварљива, али ипак реалност.

Истина је да клуб из Хумске чека одговор Обрадовића. Није то класичан сурово професионалан однос где је понуда послата и сада велики тренер размишља. Преговара се већ дуже време, Зоран Савић интензивно ради на томе да поново сарађује са човеком са којим је освајао на свим нивоима.

Али, да ли ће се десити нешто што делује више романтично него прагматично, да ће се Обрадовић вратити у Партизан – зна само најбољи европски тренер свих времена. И његова одлука и даље зависи од много фактора.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Lo
Herojski je vratiti se u doba okupacije.
nemam pojma
A juče na svadbi Kićinog sina, peva se Partizanu sve u šesnaest! Strasno i Kića i Žoc! Među zvanicama treći kapitalac, veliki Duda Ivković, pa čovek sa najviše trofeja u košarci, Todorić i crnogorac Barović. Kad samo pomislim koliko trofeja imaju zajedno Željko i Zoran Savić! Kakva je to teška artiljerija!
dejavu
Eno ga Željko,ide po svadbama, uživa i peva navijačke pesme.Zanima me,šta kažu ovi naši pojedini ravnozemljaši i teoretičari zavere. Jesu li i Ostoja i Savić trojanci dovedeni da unište klub,i ako uspeju da privole Obradovića? Možda je i sam Žoc naumio sve da rasturi? Ima u Palmotićevoj jedna lepa zgrada...
potpis
Iz Partizana demantovali.
moma52
Voleo bih da se to dogodi,jer Obradović svakako želi da pomogne Partizanu.Eventualni ugovor na tri godine bi još više učinio da klub i finasijski ima koristi od toga.Naime ,ne mora Žoc da ostane tri godine,ali ako neko želi da ga dovede,pre isteka ugovora,moraće da plati Partizanu obeštećenje koje neće biti malo (verovatno 2-3 mil. eura).On bi za godinu dana postavio temelje i strategiju,selektovao perspektivan tim i talentovanog trenera.On je emotivac,voli svoju zemlju i mnogo je učinio za sve srpske klubove,kada je dovodio naše igrače u ekipe koje je vodio,za ,ipak ,nerealno velika obeštećenja.Vrlo značajno je i to da mu majka živi sama u Čačku i da bi,ako bude radio u Partizanu,odlazak do Čačka ne bi bio problem. Kako god bude i za šta se odluči,ja mu želim puno zdravlja i uspeha u daljem radu,mada za mene koji navijam za Partizan više od šest decenija,njegov dolazak u KK Partizan bi bila nagrada,za vernost i melem za dušu,za sve godine ljubavi prema Partizanu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.