Почетна / Кошарка / АБА лига

Јовановић пред Морнар: Морамо да будемо фокусирани на одбрамбене задатке

После девет одиграних кола, Мега има четири победе и пет пораза, док Морнар има скор 2/7
ФОТО: КК Мега

Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић рекао је данас да његова екипа у предстојећем мечу против Морнара пре свега мора да буде фокусирана на одбрамбене задатке.

- Претходних неколико сезона Морнар је правио изванредне резултате, увек је био високо котиран у АБА лиги. Екипа Морнара већ годинама игра јако добру кошарку предвођена тренером Павићевићем. Имају нападачки агресиван стил са доста шутева за три поена и то нису променили ни ове сезоне - рекао је Јовановић, преноси клуб.

- Самим тим, ми морамо свих 40 минута да будемо концентрисани, да нађемо свој ритам утакмице, али пре свега морамо да будемо јако фокусирани на одбрамбене задатке јер ће у супротном то Морнар зналачки искористити с обзиром да имају искусну екипу - додао је он.

Кошаркаши Меге гостују сутра у Бару екипи Морнара, у утакмици десетог кола АБА лиге.

После девет одиграних кола, Мега има четири победе и пет пораза, док Морнар има скор 2/7.

Бек Меге Малколм Казалон је рекао је саиграче и њега очекује тешка утакмица, али да желе да наставе у добром смеру.

- После важне победе против Цедевита Олимпије у прошлом колу, желимо да наставимо у том смеру. Очекује нас тешка утакмица. Морнар је после слабијег старта кренуо да подиже форму и мораћемо добро да се припремимо и уђемо концентрисани у утакмицу ако желимо позитиван исход, који би нам сигурно пуно значио - рекао је Француз.

Утакмица Морнар - Мега игра се сутра 17.00 у СЦ "Тополица" у Бару.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.