Почетна / Кошарка / АБА лига

Милојевић: Можемо да се вратимо на победнички колосек

Тренер Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да верује да његови кошаркаши у Задру могу да прекину серију пораза и врате се на победнички колосек
ФОТО: Д. Жарковић

Мега је у последњих шест кола забележила само једну победу, а тежак распоред утицао је на то да екипа из Сремске Митровице изгуби корак у борби за место које води у Европу.

Иза нас је неколико тешких пораза. Морамо да се подигнемо и вратимо нашој игри. Није лако водити младу екипу, али верујем у квалитет и потенцијал нашег тима. Такође, уверен сам да брзом и квалитетном игром у најкраћем року можемо да достигнемо жељени ниво. Очекује нас веома тешко гостовање, али надам се да можемо до тријумфа – рекао је Милојевић за сајт регионалног такмичења.

Утакмица 19. кола АБА лиге Задар - Мега Лекс игра се у понедељка од 20.30 сати у дворани Крешимир Ћосић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

COMSAT ANGELS
Koja je to tvoja igra milojeviću ...dokazao si da neznaš da vodiš Megu ...Kada vidim da ti je jedan antitalenat kakav je Bojić glavni igrač onda mi je sve jasno ...imaš solidnu ekipu ali nemaš znanja ...forsiran si od strane menadžera i prodaćete neđe u poljskoj ili drugu ligu grčke ,...a objektivno si oskudnog košarkaškog znanja ... jednog supertalentovanog beka si dao na pozajmicu Vrbicu ali glavno je tu Bojić koji realno ni trčati nezna ...sve je izašlo na vidjelo ...možda te i pripremaju za partizan kada ovaj metuzalem od vujoševića ode u penziju i to će ti biti vrh karijere ... isto kao kada si bio igrač koji nije ni osnovne košarkaške igre poznavao ,ali si znao da se uvlačiš i to ti je najvažniji dio karijere ...uvlačenje ...ušo si na pogrešno mjesto ...u partzan si ušo u donjem dijelu ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.