Почетна / Кошарка / АБА лига

Невероватан однос слободних бацања, Звезда 49, Партизан 17

Један податак је заиста невероватан са првог овосезонског вечитог дербија, а то је однос слободних бацања
ФОТО: В. Марковић

Црвена звезда је славила против Партизана у првом овосезонском вечитом дербију, који ће осим по томе бити упамћен и по односу слободних бацања.

Већина Партизанових фаулова до изласка из бонуса била је при шуту црвено-бели, те је и то један од разлога оваквог односа.

Домаћи су извели невероватних 49, са друге стране играчи Партизана 17. Звезда је погодила 34. Највише промашаја имали су Кузмић (4/8) и Јовић (0/4), док су само Џенкинс (8/8) и Гудурић (2/2) били непогрешиви.

На другој страни, Партизан је одлично изводио слободна бацања, од 17 промашили су само два. Непогрешив је био Хечер (8/8), као и Маринковић (4/4)...

Коментари50
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Стари Делија
Постоји изразита разлика у квалитету и играча и организације игре. То зна и Џикић и сви играчи. Своју , кошаркашку, немоћ покушали су да надоместе фаулима. То је кедина истина и реалност.
Figaro
Ovih dana je propustena sansa da Partizan dobije jake sponzore.
Karlo Veliki
Odgledao sam snimak utakmice i mogu reci sledece: za iste startove CZ je dobila bar 20 faulova vise. To je vrlo lukavo uradjeno. U trenucima igre kada je lopta ispod kosa u guzvi pa su svirani prekrsaji koji niko nije video.
Goran
Hajde, ipak pogledaj još jednom... Ali skini SRNO-BELE naočare...
slo
sad mi je tek jassno zašto je Zvezda državni projekt
revolution
Ako cemo realno slobodna nisu odlucila vec izgubljene lopte....e sad posctavite paralelu kad fmpczdivatelekom ne moze da podedi uz sudijsku pomoc (vecina faulova je svirana zbog blegog kontakta pod kosem kakve su i igraci zvezde pravili ali im nije svirano) nasi igraci im pomognu bacanjem lopte u njihove ruke...bilo, ali da im nismo davali lopte i da smo skakali pod nasim kosem usli bi u egal zavrsnicu...a to je pri ovom odnosu snaga dovoljno...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.