Почетна / Кошарка / АБА лига

ПРЕКИД У ПИОНИРУ: Увреде Гробара, ФМП се повукао

Екипа из Железника реаговала на увредљиво скандирање навијача Партизана, а на крају она кажњена техничком грешком
ФОТО: В. Марковић

На тачно 4,28 секунди пре краја првог полувремена, после све јачих увреда на рачун Филипа Човића, које нису престајале ни после неколико молби званичног спикера, Владан Митровић директор ФМП-а, повукао је екипу са терена и послао их у свлачионицу.

Новица Величковић је реаговао. Узео микрофон, замолио навијаче да престану.

- Играмо добро, дајте да завршимо утакмицу. Молим вас да престанете да вређате, ми не радимо такве ствари. Молим вас - причао је љубимац навијача Партизана.

У првом тренутку, људи који стоје на трибини иза клупе Партизана нису послушали свог капитена. Чудни неки људи. Али, на крају су увреде престале.

У том се у дворану вратио Митровић, али не и екипа. Митровић се задржао у разговору са првим судијом Миливојем Јовчићем.

У међувремену, играчи Партизана су се вратили на загревање, а навијачи у исти глас почели да скандирају име Жељка Обрадовића... Сви знамо зашто. Али, зар то није и мало лицемерно. Не желите да вређају ваше, али немате ништа против да вређате туђе...

После пет минута у свлачионици, ФМП се вратио на терен, утакмица је настављена техничком грешком клупи ФМП-а, после које је Величковић убацио пенал, а Андрић тројку...

И баш када смо помислили да ће утакмице бити завршена без нових увреда, оне су кренуле. У последњем минуту?! Чему то, зашто?! Нема одговора.

А тек нас чека вечити дерби...

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
nema tu opravdanja gospodine novinar , ali svi znamo zasto je to tako samo sto vi novinari osim tegeltije nemate hrabrosti da kazete istinu nego se uklapate u najvecu prevaru u svetu sporta i o tome nista ne pricate jer se bojite za svoje poslove , ni ovaj komentar necete obaviti jer on odgovara na vase pitanje zasto se ovo desava a vi ne smete i nemate hrabrosti da ovjavite
ljubo
kako je moguce da klub koji se nije takmicio nigde 4 godine to ostvari, a i u ovu sad koju ti racunas trpa se vise u jednoj godini nego za partizan u5-6
zeks
...mislis, uz ovu ligu, gde je svakome garantovano da odigra 30 utakmica? Mi takvu ligu nismo igrali.
Прикажи још одговора
Кошаркаш 1968
Ово је било незамисливо у време социјализма. Играчи оба клуба су се дружили, били кумови, најбољи другари. Било је навијања за свој клуб а никада вређања. Већина кошаркаша су били академџи, завршавали факултете. Публика после утакмице поздрављала и једне и друге јер су сви они играли за репрезентацију и зато их је публика волела. Све у свему то је било много здравије друштво него ово сада.
Тако је
Кад је Звезда у полуфиналу првенства СФРЈ избацила фаворизовану Цибону, у финалу се састала са Партизаном који је имао никад јачу генерацију са Дивцем, Грбовићем, Паспаљем, Обрадовићем, Ђорђевићем. Цела хала је пре почетка утакмице скандирала: титула Београду, титула Београду.
Shone
Licemerno je kada se dize frka samo prilikom vredjanja odredjene persone! Kada vredjate druge, ne cuje se, nije bilo i tome slicno! Na pobedu Partizana je bacena senka, nedolicnim skandiranjem. Jeste, slazem se. Ali, da li je ista takva senka bacena na pobedu Zvezde protiv Fenerbahcea zbog vredjanja Obradovica i Bogdanovica? Nije!?! Jos nesto, vi ste jedini preneli tacnu vest! Vredjanje Filipa Covica! Vecina medija je prenela vest vredjanje Nebojse Covica i njegove porodice! Eto, o tome vam pricam...
partizan zauvek ... ali ne sa ovakvim navijacima
...zbog takvih i ne idem vise na utakmice ... sramota i odsjaj naseg uproscenog naroda uopste...da je društvo normalno, Filip Covic bi bio play Partizana jer ima 3 puta veci kvalitet od Hatchera ... i tad bi bili Avangarda..ovako smo prostaci u pravom smislu te reči
Žocuoglu LAŽE
Ni jedna pobijeda u istoriji košarke nije minimalizovano kao pobijeda Zvezde nad prebogatim Fenerbahčeom!!!
Žocuoglu laže
Izvinjenje administratoru!
Stado.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.