Почетна / Кошарка / АБА лига

ФМП: Без продаје карата за меч са Партизаном

Кошаркашки клуб ФМП саопштио је данас да се улазнице за утакмицу 14. кола АБА лиге са екипом Партизана неће продавати и да ће улазак у дворану у Железнику бити омогућен само власницима сезонских карата ФМП-а
ФОТО: aba-liga.com

- Клуб овом приликом саопштава да ће улаз у халу бити омогућен само гостујућој екипи, стручном штабу и управи клуба, у складу са реципроцитетом који је примењен за утакмицу регионалне лиге (3. коло) у којој је Партизан био домаћин - наводи се у саопштењу ФМП-а.

ФМП је додао да је искуство организовања утакмица са Партизаном током 2017. године "показало је да је тај модел најбољи, како би сви у дворани, али и поред малих екрана, могли да уживају у правој спортској представи".

Утакмица 14. кола АБА лиге између ФМП-а и Партизана игра се сутра од 19.00 у Железнику.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar
A oni imaju sezonske karte? A da to su sezonski poljoprivredni radnici iz Železnika.
hocemo stotku
navike su cudo...
Karlo Veliki
Covicevo saopstenje vredja dostajanstvo. FMP nije reper sa kojim ce se porediti Partizan. Iz pomenutog razloga niko iz uprave ne bi trebao da dodje na utakmicu. Ne znam ko sudi ali verujem da su tu Milija Vojnovic,Oberknezevic i Belosevic. Verujem da ce neko od njih biti jer ABA liga(citaj predsedava Covic) ce informisati javnost da iz ekonomskih razloga delegira sudije iz Beograda.
Па сад...
Мислим да ФМП у овом тренутку баш представља прави репер за поређење партизана. Играчки су ту негде, док су организационо на вишем нивоу од ЈСД-а.
Nula
Dakle nece biti guzve I drmanje koseva. A o bacanju urine na protivnickog trenera. To se desilo kada su finale igrali Partuzan I nova cz a stari fmp u zelezniku.
ljubo
a ko to navija za radnicki fmp,da bi dosao i pravi probleme u pioniru? bice da za fmp navijaju navijaci zvezde sam se pitam zasto bas za fmp2 ,sto ne dolaze i na utakmice partizana i mege u pioniru,mada pocece i to uskoro sve je to pod istom kapom.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.