Почетна / Кошарка / АБА лига

Милојевић: Против Цедевите агресивно и са пуно енергије

Кошаркаши Меге сутра гостују Цедевити у Загребу у оквиру 17. кола АБА лиге
ФОТО: И. Веселинов

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је данас да ће његова екипа имати шансу за победу против Цедевите у Загребу ако одигра агресивно и са пуно енергије у одбрани.

- Са Цедевитом смо одиграли две утакмице ове сезоне, на Суперкупу у Бару и у Сремској Митровици и оба пута је био меч на једну лопту. У питању је веома квалитетна екипа, уз Звезду и Будућност најјача у лиги. Ми сми напредовали у игри у претходних неколико утакмица и треба да наставимо у том смеру - рекао је Милојевић за клупски сајт.

Кошаркаши Меге сутра гостују Цедевити у Загребу у оквиру 17. кола АБА лиге.

- Ако одиграмо агресивно и са пуно енергије у одбрани, верујем да ћемо доћи у позицију да се боримо за позитиван исход на крају меча.

Тренер Меге на овом мечу због повреде неће моћи да рачуна на Николу Мишковића.

После 16 одиграних кола, Мега је на деоби 10. места са скором 5-11, док је Цедевита трећа са 12 победа и четири пораза.

Бек Меге Стефан Синовец рекао је да је да његову екипу чека тежак меч против "једне од најквалитетнијих екипа у лиги.

- Показали смо да можемо да играмо са њима као у Митровици где смо имали велику предност, али нажалост нисмо одиграли завршницу како треба. Тај меч треба да нам буде показатељ како треба да играмо, али овог пута свих 40 минута, јер једино тако можемо да дођемо у шансу да победимо - рекао је Синовец.

Он је додао да би тријумф у Загребу пуно значио његовој екипи у наставку лиге.

- Евентуални тријумф у Загребу би нам пуно значио да екипа настави да расте и да уз нове победе значајно поправи пласман на табели.

Утакмица Цедевита - Мега игра се сутра од 17.00 у Кошаркашком центру "Дражен Петровић" у Загребу.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.