Почетна / Кошарка / АБА лига

Раде Загорац: Урађен је добар посао

Овај тим ће у фебруару бити бољи него у октобру, а у јуну бољи него што је био у фебруару – каже крило црно-белих
ФОТО: КК Партизан

Седам утакмица, само једна победа. У том низу су били и тешки порази. Није пријатно! Не може да буде. Али, места за панику нема.

Уосталом, како је рекао и Раде Загорац по повратку из Шпаније, где је претходних седам дана Партизан брусио форму за предстојећу сезону, овај период мора да се прође да би ствари легле на своје место.

Да црно-бели буду најбољи онда када то буде било најпотребније. Половина септембра, није време за најбољу форму и најбоља издања.

Већ месец дана је прошло од почетка припрема, месец дана доброг рада, упознавања – почео је причу Загорац.

То је период који мора да се прође када је реч о тиму са толико нових играча, као што је код нас.

Кад подвуче црту, без обзира на само једну победу – задовољан је.

За ово време, урађен је добар посао и постављени су јаки темељи за сезону која нас чека. Имамо основе, оно на чему ћемо базирати игру и, надам се, остварити резултате које смо зацртали.

Није чекао потпитање. Свестан је да се шест пораза из седам утакмица, некако не поклапа са тим што је испричао. Он има своје размишљање.

Наравно да овим такмичарским делом и пријатељским утакмицама које су највише заступљене у јавности, нисмо баш најзадовољнији. Али, искрено, није да сам превише изненађен тим резултатима.

За седам дана Партизан очекује АБА Суперкуп у Лакташима. У четвртфиналу игра против Морнара.

И то је добар припремни турнир, игра се за трофеј и важно је. Ићи ћемо на победу, са жељом да освојимо, као што доликује Партизану – јасан је Загорац.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Che
Sa Novicom i Bandza Sijem bice cvrsca odbrana. Ako dodje Jankovic onda bi ostalo samo da se igra stabilizuje. Mozda bude potreban suter koji je i plej. Cini se da Vanja i Sani jos ne nalaze sebe. Za KKP je vaznije da pocne da se vidi razvoj mladih kojih sada ima, nego neki veliki rezultati.
straja
Rekao bih da su samo ove reci iskrene "Али, искрено, није да сам превише iznenadjen"!!
houst
Suvise mlada ekipa mnogo igraca nije igralo jake utakmice, jos uvek tankki u odbrani .Kapiten Novica vecito povredjen ali plata 120 000 e godisnje i njemu nekasni
angel
Cudo tebi ne daju toliku platu...
Miodrag
Ja verujem!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.