Почетна / Кошарка / АБА лига

Ален Омић нови играч Будућности

Омић је прошле сезоне наступао за Црвену звезду, у коју је дошао из Хапоел Јерусалима
ФОТО: И. Веселинов

Словеначки кошаркаш Ален Омић нови је играч подгоричке Будућности, објавио је црногорски клуб.

Пожелимо Алену добродошлицу у наш град и наш клуб – наводи се на сајту Будућности.

Више детаља није саопштено.

Омић је прошле сезоне наступао за Црвену звезду, у коју је дошао из Хапоел Јерусалима.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srbijanac
odlican igrac da se delije nisu umesale ostao bi u zvezdu i pokazo da vredi vise nego sto neki misle
Legat
Strasan igrac, ne neki znalac ali radnik...da je dosao u Zvezdu dok je Jovic bio plej imao bi bar 15 poena i 10 skokova po tekmi...odlican posao Buducnosti...
Mosquito
Nema od prelaska nista. Deluje su protiv.
OdzO
aaaahahahhaaaa... pa jel to taj "strasni centar NBA kvaliteta" o kome su milinovci pricali zadnjih mesec dana, ovo je Cirkus, ja kao navijac Zvezde jedva sam cekao da ovaj panj ode iz kluba prosle sezone,on i lesor ne zna se koji je bio gori,stvarno mi je veliko zadovoljstvo sto je potpisao za milin mafijaski klub,vidi se da su i oni kao i ovi iz dinamikigokeje krenuli da se zadovoljavaju i raduju Zvezdinim otpatcima!
Srce Vasojevsko
Ganci, ove godine grožđe je kiselo! Ha, ha, ha! Samo mislim da će i dogodine biti isto.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.