Почетна / Кошарка / АБА лига

Јовановић пред Крку: Да задржимо приступ и енергију као у претходним мечевима

Тренер кошаркаша ФМП-а Владимир Јовановић рекао је да његова екипа у утакмици против Крке мора да задржи приступ и енергију као у претходним мечевима и истакао да мора да обрати пажњу на концентрацију у спроводјењу задатака како би дошла до позитивног резултата
ФОТО: АБА лига
- Дочекујемо екипу Крке која иза себе има два везана пораза и која ће сигурно покушати све како би дошла со победе. Утакмице против Морнара и Партизана су доказ да сигурно имају квалитет. У саставу је велики број искусних играча који иза себе имају велики број утакмица у АБА лиги - рекао је Јовановић.
 
Кошаркаши ФМП-а сутра дочекују Крку у последњој утакмици седмог кола АБА лиге.
 
Екипа из Железника после шест одиграних кола има три победе и три пораза, док Крка има скор 2/4.
 
- Ми морамо да задржимо приступ и енергију који смо имали у претходним мечевима. Посебно треба да обратимо пажњу на концентрацију у спроводјењу задатака како бисмо дошли до позитивног резултата. Потребно је да наметнемо свој ритам, да играмо брзо и тражимо добра решења у нападу - рекао је Јовановић.
 
Кошаркаш ФМП-а Марко Јеремић рекао је да верује да ће његова екипа бити на висини задатка.
 
- Након веома битне победе у Лакташима дочекујемо Крку и верујем да ћемо као екипа бити на висини задатка. Само с максималним ангажовањем, пре свега у одбрани, можемо очекивати позитиван резултат - рекао је Јеремић.
 
Утакмица се игра сутра од 18.00.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.