Почетна / Кошарка / АБА лига

Давидовац: Нико овде сам не може да добије Партизан

Партизан и Црвена звезда други меч полуфиналне серије играју следеће суботе, 30. марта

Крилни кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац рекао је после синоћње победе над Партизаном (106:101) у првом полуфиналном мечу плеј-офа АБА лиге да је тимски игра била пресудна за такав исход.

- Очекивано тешка утакмица. Ово је наш трећи окршај у последњих месец дана. Свака утакмица је била тешка, што смо очекивали и од ове. Драго ми је што смо успели да победимо и да преломимо у неким тренуцима када смо губили. Показали смо тимски дух и тимску игру, што ми је драго због следећих утакмица и целе серије, а ако прођемо у финале, и због тога - рекао је Давидовац после меча у београдској хали „Александар Николић“.

Уз Филипа Човића,Огњена Добрића и Билија Берона, Давидовац је био један од кључних играча у Звездиној победи. Постигао је 18 поена, али 24-годишњи кошаркаш истакао је да нема индивидуалних заслуга.

- Ово је била тимска победа. Дали смо више од 100 поена. Нико овде сам не може да добије Партизан, тако да морамо сви заједно да се укључимо као тим. Не као појединци, него као тим. Мислим да је ово апсолутно тимска победа“, рекао је Давидовац и додао: - Постигао сам 18 поена, Филип такође. У неким тренуцима у другом полувремену кренуо нас је шут и продори. Филип нас је разигравао, остављао нас је саме. Он је већим делом радио добар посао. Као што сам рекао, сви смо ту заједно, ово је тимска победа.

Додао је да ће одмор између утакмица од седам дана добро доћи.

- Код нас сваки пут неко други искочи. Надам се и добро је за нас да у следећој утакмици неко други бриљира. Потрудићемо се да их добијемо. Навикли смо да играмо на два, три и седам дана. Имали смо доста времена да се спремимо за почетак ове серије, тако да смо спреми. Када је одмор у питању, значиће нам седам дана - закључио је Давидовац.

Партизан и Црвена звезда други меч полуфиналне серије играју следеће суботе, 30. марта.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zato je coki angazovao iku
iskren momak
Alan Brut
Nista bez Belosevica.
Zuk
Tri namerne Partizanu a nad Jarmazu je bila pre nego pomenute pa nista.Cist faul nad Novicom nije dosudjen vec je lopta ostala u posedu Zvezde.Povredili ga namerno jer bi sa njim i pored Belosevica i onog slovenca pobedili.Ili Kad je Covic skocio na ledja nNIKOLI jankovicu i opet bez faula ili namerne.Sada ce matori Covic da precuti kradju od sudija u Zvezdinu korist ,ovakvo sudjenje se podrazumeva.
limeni delija ćokijevac
sami ne mozete,ali sve je lakse uz Ćokijevog specijalca Iku
Belosevic
Davidovac ti hvala sto me nisi zaboravio.
lol
Smorio si sa Belosevicem, vasa nocna mora je ipak Covic jr

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.