Почетна / Кошарка / АБА лига

Репеша: Атмосфера ни близу оне у Београду, ако је неко увређен не знам шта да радим, да узмем пиштољ и убијем се?

Тренер Будућности Јасмин Репеша рекао је после утакмице против Црвене звезде да је квалитетна одбрана његове екипе у другом полувремену кључ победе
ФОТО: АБА лига/КК Будућност

Честитао бих момцима на истрајности да се дође до победе, пошто то никако није било лако после пет узастопних пораза ове године. Прво полувреме је било с превише емоција и доста неспоразума. Правили смо доста грешака, уз фантастичан шут Звезде с друге стране, који објективно тешко да може да потраје свих 40 минута. Ипак, мислим да је добра одбрана у другом делу донела победу, а ту пре свега мислим на „свичинг“ – рекао је Репеша новинарима после утакмице.

Будућност је смањила на 1:2 у финалној серији АБА лиге, пошто је вечерас победила Црвену звезду после преокрета са 80:72.

Имали смо добар резултат после првог полувремена с обзиром на околности и њихов шут. Наглашена емоција се могла видети када је Битадзе направио неспортску, а потом и техничку – рекао је он.

Репеша је казао да су многе утакмице његове екипе била сличне, али да је „била нека друга прича”.

Друга прича је јер смо 40 минута ишли напред, корак по корак градили победу. Тешко да овакви мечеви могу да се реше у првих пет минута. Атмосфера је била додатни подстрек да се пробуде емоције више него што треба... Оно што су они погодили у првом није било објективно, а да нису мислим да би био егал, али тако је како је – рекао је Репеша.

На питање о атмосфери у хали Морача и коментара да је у Београду био „покушај линча”, Репеша је рекао да атмосфера није била ни близу оне из хале „Александар Николић”.

Није била ни близу онога у Београду, али кажем ако је неко увређен, повређен, ја се извињавам. То је оно што могу да урадим у овом тренутку. Не знам шта да радим, да узмем пиштољ и убијем се, или побегнем од свих вас – казао је он.

Четврта утакмица између Будућности и Црвене звезде играће се у петак од 19 часова.

Сада више нема непознаница, неке ситуације, као са три спољња играча и Фајеом на петици, морамо боље да препознајемо и кажњавамо... Али сви се познајемо, да ли ће неко искочити, као Риверс у првом делу, видећемо – рекао је Репеша.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Bgd
Razmišljam,dali da nešto kažem ili da ništa ne kažem,odlučujem da ipak kažem,mada nije sigurno da će mi se ovde glas čuti,možda i ne puste ovaj komentar,avaj da pokušam.Naime,duga je geneza ovoga od sinoć a žešće je počela od dolaska im Džiloa pa ostalih glodara,koji su im pomagali,kako da pokradu Zvezdu prošle godine,zar ste zaboravili,Tošin bunar i ko zna koji još bunar.Repeša,nikad ga nisam smatrao ni velikim trenerom nit gospodinom,te nek mi s toga izvini,jer je sa svim ovim ranorams potvrdio,ono što sam i ja o njemu muslio.Pazi,bilo je bučnije u Beogradu,jer je prava sportska dvorana a ne školska sala.Niko nije vređao igračima Budućnosti rodbinu,niko ih nije pljuvali na parketu,gađao pragovima i nolcnama od po pola kila,niko im nije smetalo pri zagrevanju,nije im ispaljivao petarde i topovske udare,nije im urlao i ispaljivao topovske udare oko hotela a to su sve ovi milogorci radili i ove a i prošle godine.E ako i sutra na kvarno povede,kako oni misle da će u Beogradu proći.
Ivan
Sta cekas?
beograd
Uzmi slobodno
Hektor CGCZ
Licemer i kukavica koji će biti poražen!
Dragan Joksimovic
U celoj prici nisu najgori navijaci Zvezde a ni navijaci Buducnosti a ni Covic i Bokan. Najgori je Repesa koji je najveci lazov i folirant.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.