Почетна / Кошарка / АБА лига

Вијести: Син министра полиције пљувао кошаркаше Звезде!

Како се наводи, на снимцима који су се проширили друштвеним мрежама види се како млади Нухоџић улази на терен, вероватно из првог или другог реда седишта, који су тик уз паркет и пљује гостујуће играче
ФОТО: Принтскрин

Амар Нухоџић, син министра унутрашњих послова у Влади Црне Горе Мевлудина Нухоџица, пљувао је кошаркаше играце Црвене звезде приликом уласка у дворану, уочи зегревања за синоћњи меч против Будуцности, преносе Вијести.

Како се наводи, на снимцима који су се проширили друштвеним мрежама види се како млади Нухоџић улази на терен, вероватно из првог или другог реда седишта, који су тик уз паркет и пљује гостујуће играче.

Он је, и поред тога, остао у “Морачи” и гледао меч јер нико од надлежних није реаговао ни на његово, нити на слично понашање других гледалаца…

Четврти меч финалне серије плеј-офа АБА лиге између Будућности и Црвене звезде игра се сутра од 19 сати, такође у Подгорици.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Trener
Crnogorski kompleksasi....zemlja neizlecivog kompleksa,kriminala,tako to biva kad se zeli porasti a ne mozes...
Срби, ИЗАЂИТЕ из ЦИРКУСА! Вратите нам СРПСКУ ЛИГУ!
Пљување, шовинизам, мржња, примитивизам, агресија... Треба ли да очекујемо нечију мртву главу. Навијачку или - Боже ме прости! - чак играчку/тренерску? Српски клубови морају сместа напустити овај усташки пакао под обручима и реактивирати СРПСКУ ЛИГУ. Који је смисао постојања и играња Јадранске/АБА лиге? Треба ли чекати да падне мртва глава па да Срби схвате да је једино нормално и исправно решење за српске клубове да прекину своје учешће у овој политикантској регионалној творевини званој Јадранска/АБА лига. Под хитно треба поново формирати стару Српску кошаркашку лигу и играти је током главног дела сезоне. Србија има сасвим довољно квалитетних клубова, довољан играчки фонд и базу да то учини. Треба вратити кошарку у Краљево, Чачак, Ваљево, Шабац, Суботицу, Лесковац, Вршац... А монтенегрински "великани" (и остала екс-ЈУ "браћа") нека и даље "уживају" у гореописаним "угођајима" и "лепотама". Нека српске клубове у АБА лиги замене "мајстори" из Албаније, КосовЕ, Северне Македоније...
???
Bice bolje za njih da sledecu izgube i ne dolaze u Beograd.
Marko
Verovatno ima stan u Beograd i sjutra će da se prošeta Knez Mihajlovom
franky
Repesa ,sve je bilo korektno...?....Vidimo se u ponedeljak u Beogradu...Na gostoprimstvo treba odgovoriti jos boljim gostoprimstvom.Pamtices do kraja zivota.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.