Почетна / Кошарка / АБА лига

Томић: Да завршимо финалну серију у Подгорици

Црвена звезда води с 2:1 против Будућности у финалној серији АБА лиге, а јуче је изгубила после преокрета
ФОТО: д. жарковић

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је вечерас да његова екипа за циљ има да финалну серију АБА лиге против Будућности заврши у Подгорици.

- Екипа је спремна, водимо 2:1, у овом тренутку не треба да размишљамо о поразу, да спремимо добро утакмицу и да завршимо финалну серију у Подгорици. Сигурно да не треба да се обазиремо ни на какве друге ствари, сви сте видели шта се дешавало овде. Не бих да коментаришем неке друге ствари осим кошарке, као што су неке моје колеге то урадиле после утакмице у Београду - рекао је Томић, а пренео је клупски сајт.

Црвена звезда води с 2:1 против Будућности у финалној серији АБА лиге, а јуче је изгубила после преокрета.

- Сигурно нас чека тешка утакмица. Није довољно 25 минута колико смо имали концентрацију у прошлој утакмици, већ 40 минута. Задатке које смо испланирали у свлачионици и на састанцима морамо да спроведемо на терен. Једно је сигурно у анализи прве утакмице - морамо да спречимо контранапад Будућности, ту су направили велику предност. Један од фактора је био и Коти Кларк, морамо боље да одиграмо у одбрани. Што се тиче напада, од почетка сезоне говорим, у оваквим, финалним утакмицама мораш да будеш добар у оба правца да би победио. Морамо да будемо концентрисано само на кошарку и да се бавимо овим лепим спортом - завршио је Томић.

Кошаркаши Црвене звезде одрадили су у четвртак увече тренинг пред четврту утакмицу финала плеј-офа АБА лиге.

Кошаркаш Дејан Давидовац очекује тежак меч, „као и сваки до сада”.

- Мислим да ће пресудна бити концентрација свих 40 минута и то пре свега на кошарку. Не обраћамо пажњу на атмосферу, видели смо како је то све изгледало, али је најважније да се концентришемо на терен. Немамо страх и неће га ни бити - закључио је Давидовац.

Четврта утакмица финалне серије АБА лиге између Црвене звезде и Будућности играће се сутра од 19.00 у дворани Морача.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdas
Zanimljivo kako navijaci partizana onako bezobrazno i neobjektivno opravdavaju ponasanje navijaca Buducnosti a i otvoreno navijaju....Karma je cudo
Calvin Harris
Sta je tebi tu cudno!? Za navijace Buducnosti,Partizan je srpski klub sa navijacima Grobarima. Za Zvezdu je Partizan jugoslovenski klub,osnovan u Hrvatskoj,pa dekretom prebacen u Beograd,poturen Srbima da bi se posvadjali,sa igracima iz NDH reprezentacije,predsednikom sportskog drustva Tudjmanom,otimaci igraca i titula,sa navijacima glodarima i da ne nabrajam sta sve ne dalje. Iskreno,da si navijac Partizana,za koga bi ti posle svega ovoga u ovom mecu navijao? Za Zvezdu?
Mnogo dobar grobar
3:2 za Budućnost
ZOKS
A šta drugo i očekivati od ljudi kao što si ti , sram da te bude , ali , zaboravljam da ti i tebi slični ne znaju šta je sramota.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.