Почетна / Кошарка / АБА лига

Човић: За 52 године у кошарци нисам видео ништа слично оном у Подгорици

Председник Црвене звезде Небојша Човић изјавио је, уочи сутрашње мајсторице у финалу плеј-офа АБА лиге с Будућности, да ће атмосфера у Београду бити сасвим другачија од оне од пре неколико дана у хали „Морача” у Подгорици кад се играло на ивици регуларности
ФОТО: М. Рашић

Морам да кажем да се у Београду сигурно неће десити оно што је било у Подгорици. Ја сам 52 године у кошарци и тако нешто никад нисам доживео, да играчи излазе на терен на загревање, а да знаменити људи и претежно из ДПС-а, или како га ми зовемо подмлатка ДПС-а, излазе и једном по једном играчу упућују пљувачке, директно у лице, ударце – рекао је Човић за ТВ Прва.

Како каже, у Црвеној звезди добро знају ко су били актери инцидената.

Ту је била и полиција у цивилу који су користили прилику да онако „муну” понеког играча. О којим људима се ради? Невероватно је да Амар Нухоџић, син Мевлудина Нухоџића, министра унутрашњих дела Црне Горе, предводи целу ту групу. Шта ће онда полиција да ради кад његов син ради те ствари? – упитао је Човић.

Резултат у финалној серији је нерешен (2:2) и у понедељак од 19 часова на реду је одлучујући сусрет у хали „Александар Николић”, после којег ће бити јасно ко је освојио титулу на Јадрану.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dejan
Пуно "објективних" коментара. Ја само хоћу да, као што је мој отац радио, узмем своје дете и одведем га на текму, али, захваљујући Човићима, Боканима, фракцијама или чему год, одлазак на утакмице је постао веома опасан спорт.
sve po zaslugama
Mnogo je bilo gore drmanje koseva i bacanje kesa sa urinom u zelezniku, na primer...
Los penzos 47
"MMM" i mi smo evropski prvaci,čak imamo više evropskih titula prvaka od vas!
tri sekunde,vreme je isteklo... @ penzioner
...ali ovu koju pokusavate da ujurite ne bi li se izjednacili sa nama u muskoj seniorskoj kosarci,zbog cega ste i dobili F4 EL u Bgd prosle godine,mozete da gledate samo na snimcima. Jednostavno druze,iz predgradja se ne moze na krov Evrope. Na krov Srbije pa i regiona jos Boz' pomozi. Ali Evropa...sa renomeom sticanim na kesama sa urinom,pp aparatima i kradjom i lomnjenjem pehara...
MMM
Covic je sve ono sto kosarka nije. Iako sam iz Crne Gore i logicno navijam za klub iz Crne Gore ponasanje publike ili organizatora u Podgorici je skandalozno. Sve moze da se prihvati ali nikako fizicki kontakt sa igracima.
ahahaha
Ma dobro, ako i izgubite ukradite im pehar, imate iskustva. Malo im koseve razdrmajte, pljujte, pa i ubacite koji papak i kesu sa urinom.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.