Почетна / Кошарка / АБА лига

АБА лига ублажила казну Црвеној звезди

Како је саопштено на сајту лиге, Звезди остаје новчана казна од 35.000 евра, као и две утакмице играња пред празним трибинама, али је прихваћена жалба за казну да на следеће три утакмице могу да уђу само жене и деца до 14 година
ФОТО: Н. Неговановић

Дисциплинска комисија АБА лиге, након жалбе КК Црвена звезда, ублажила је казну црвено-белима за инциденте уочи мајсторице финалне серије плеј-офа против Будућности.

Како је саопштено на сајту лиге, Звезди остаје новчана казна од 35.000 евра, као и две утакмице играња пред празним трибинама, али је прихваћена жалба за казну да на следеће три утакмице могу да уђу само жене и деца до 14 година.

Из АБА лиге наводе да постоје дисциплински процеси који су још увек у току, као и да ће о њиховом исходу јавност благовремено обавестити.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

limeni delija
ovo je kraj ABA lige. trebali su jos da upute Cokiju izvinjenje sto je organizovao linc igraca buducnosti i sto nije hteo da isprazni deo dvorane
Nele
Sta je to u Pioniru bilo losije organizovano nego na 3coj utakmici serije u Moraci? Sve sto se desavalo u Pioniru se pre toga desilo u Moraci i odakle sad bilo kome pravo da prazni deo tribine kad to vec nije uradio za isti (ili jos tezi prekrsaj. (Ulaz na teren "navijaca" u BG su sutirali na kos a u PG sa terena pljuvali Zvezdine igrace koji su se zagrevali). Kazne za slicno delo treba da budu podjednake, a ne jednom "isprazni prva 3 reda za sledecu utakmicu" a drugom "isprazni halu". Takodje, koja je kazna za Buducnost za organizaciju 4te utakmice (ona koja je po njima bila bez problema) za nepostovanje kazne? Prva tri reda NISU bila prazna, znaci da kazna nije ispostovana! P.S. BRAVO Covicu! NIKO ne treba ni da pomisli da moze da maltretira igrace i strucni stab Zvezde a da mu se ne uzvrati istom merom u Beogradu. Cigani su uz tebe a mrznja Grobara samo pokazuje da radis ODLICAN posao!
KASPER
I ova ABA liga je postala cirkus.Pa zar onakvih incidenata vi ublažavate kazne.Pljuvačinje izmedju Čovića i Bokana ,njih dvojicu treba suspendovati na po godinu dana.Stvarno ste smešni. Izbacili ste iz lige pre dve godine Makedonsku ekipu zbog ničega a ove dve ništa. Sramno.Ili primenjujte iste aršione za sve ili ukinite ligu.
zak
Pa vi kad ste osvajali ABA ligu onaj vas Dulo je vise vremena provodio u terenu i ganjao i psovao sudije i nikome nista.To je vama sve OK,je li?
Miki
Ne lupaj...
Севера део
А,колико је партизан требао да буде кажњен када су гробари убили Ацу Радовић?
Стварно смешке...
...на крају укинути казне за оба клуба, наградити изгреднике истих за некоректно понашање, похвалити председнике оба клуба за неспристојне изјаве и предложити српској жандармерији да се уопште не појављује на таквим утакмицама и да се према изгредницима односи са још већим поштовањем, уколико ипак дође до неког контакта, обраћајући им се са : "Молимо вас, немојте бацати столице, немојте бацати петарде на паркет и противничке играче, будите љубазни, удаљите се са паркета, немојте узвикивати расистичке пароле, немојте претити противничким играчима, молимо вас, понашајте се у складу са правилником Јадранске лиге, хвала вам." Провизоријум од лиге, као и сама Србија...
Marko
Svemu tome je pridonio Partizan jer je ljubomoran na Zvezdu ne samo u kosarci vec u svim sportskim drustvima vidi se iz svemira....
ljubo
umesto da ih kazne jos vise zbog izjava nakon svega i medijskog rata koji i dalje vode oni smanjuju kazne stvarno ovo aba takmicenje koje ce vrlo brzo postati covic liga treba ukinuti

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.