Почетна / Кошарка / АБА лига

Тринкијери: Проблем је 21 изгубљена лопта, тога ме је мало срам

Црно-бели сада имају скор од четири победе и два пораза, а Задар је претрпео свих шест пораза
ФОТО: aba-liga.com

Кошаркаши Партизана победили су вечерас на гостујућем терену Задар са 72:57 (18:14, 27:16, 17:16, 10:11), у утакмици шестог кола АБА лиге.

Сви играчи Партизана који су играли уписали су се међу стрелце, а најефикаснији су били Маркус Пејџ са 14 и Огњен Јарамаз са 13 поена. Немања Гордић постигао је осам поена уз седам асистенција, док су по шест поена додали Новица Величковић и Стефан Бирчевић.

У екипи Задра најефикаснији је био Брајон Ален са 16 поена, Иве Иванов постигао је 10, а Мартин Јунаковић девет поена уз четири скока.

Црно-бели сада имају скор од четири победе и два пораза, а Задар је претрпео свих шест пораза.

Тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је да је његова екипа заслужила победу, али да га је срамота због 21 изгубљене лопте.

- Мислим да смо заслужили победу. Није то било ништа фантастстично, али доста смо добро отворили утакмицу, имали смо довољно добрих момената да контролишемо меч и на крају смо заслужили победу. Проблем је 21 изгубљена лопта, тога ме је мало срам, да вам искрено кажем. Али, за нас је данас било најбитније да победимо после тешке и лоше утакмице у Еврокупу - рекао је Тринкијери, пренео је клупски сајт. - Дошли смо овде, покушао сам да вртим екипу мало брже него иначе, да будемо свежи и на крају смо победили. Можда је изгледало да смо превише шутирали тројке, али у једном тренутку је Задар паркирао аутобус у рекет и није било лако пронаћи пут. Могли смо мало боље шутирати, али на крају није то тако лоше изгледало.

У следећем колу, у недељу 17. новембра, Партизан ће дочекати Црвену звезду, док ће Задар истог дана играти у Бару против Морнара.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar 007
Trinki je dozvolio Tomasu da igra neku svoju košarku. Greši, gubi i siluje loptu, bahato se ponaša. To je počeo da radi i Zagorac koji sve više pokazuje da je dezorjentisan. Birčević bi mogao mnogo više kada bi uključio mozak dok igra, ovako je često beskoristan. Novica bi morao da igra u ovakvom Partizanu. Janković i Parahovski promašaji. Jedino niski igrači koliko toliko zadovoljavaju. Ovaj Partizan, nažalost, nema velike domete. Zvezda će nas razbiti jer su ubedljivo bolji za šut za tri poena.
Karlo Veliki
Meni Bircevic nije za Partizan i radje bi forsirao 9. godina mladjeg Miletica. Sto se Jankovica tice, on nikada nece biti pravi. Takodje umesto njega bih doveo Simonovica(1999) iz Mege. Sa te dve promene i odlaskom Parahovskog(prica se da je najskuplji) otvorio bi se finansijski prostor za dovodjenje vrhunskog centra. Sa Voldenom u spoljnoj liniji tim je daleko opasniji a i Pejdz se oslobadja obaveze da prenosi loptu. U odnosu na pocetak sezone vidi se da nesto skripi na relaciji trener - igraci. Pitanje je STA?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.