Почетна / Кошарка / АБА лига

Стефан Бирчевић: Хвала на стрпљењу!

Надам се да ће доћи моје време и моја игра, онако како би требало и како могу да играм, због чега сам уосталом и дошао – каже искусни крилни центар
ФОТО: В. Марковић

Мање људи на трибина не мора нужно да значи лошу атмосферу. Да, тачно је, бука коју производи две хиљаде људи, не може да се мери са оном која излази из десет хиљада грла. Ни емисија енергије није иста.

Али, тих две хиљаде и нешто људи, који су дошли на утакмицу Партизана и Крке, добро су се провели. Видели су све због чега су ту и дошли, кући се вратили задовољни.

То су истински љубитељи клуба и кошарке! Хвала им што су решили да дођу и да нам помогну – рекао је после утакмице Стефан Бирчевић.

А ти „истински заљубљеници“ су најчешће скандирали управо његово име. Уз два различита „епитета“ – мајсторе, али и много чешће: МВП!

Да. Чуо сам их! Хвала им на томе. И на стрпљењу! Знам какви су наши навијачи. Они мене добро познају и ја њих. Тако да... – ту је застао, па додао:

Хвала!

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 3. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Savo Obradovic
Birca je car. Prosecan igrac koji je igrao za reprezentaciju Srbije uzeo je lovu i sada bleji u Partizanu
RADE
Tako je Birco , mlad si , ima vremana ...
Ekser
Ludi Bircha, legenda! Najgori igrac u istoriji reprezentacije!
Niko
Bircevic za 1o dana puni 30 godina. Njegovo vreme je proslo a i igra kosarku kao klinci iz blokova.
nemam pojma
Koliko znam KKP je bio kažnjen, pa više publike nije ni bilo dozvoljeno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.