Почетна / Кошарка / АБА лига

Бајић: Утакмица са Звездом је кошаркашки празник за наше место

Игокеа се тренутно налази на осмој позицији на табели АБА лиге, с 22 бода, док је Црвена звезда на четвртом месту уз 26 бодова
ФОТО: АБА лига

Тренер кошаркаша Игокее Драган Бајић рекао је данас да је предстојећа утакмица АБА лиге против Црвене звезде празник за кошарку и шире подручје.

- Ове четири везане победе које смо остварили дају нам комфор да уђемо у завршницу лиге. Док математички то не завршимо, морамо бити максимално фокусирани. Ово је кошаркашки празник за наше место и шире подручје, надам се пуној дворани. Звезда овде има много присталица, али надам се да ће нам наша публика бити ветар у леђа - рекао је Бајић, преноси званичан сајт Регионалне лиге.

Игокеа и Црвена звезда играће у Лакташима у понедељак од 17.00 часова у 17. колу АБА лиге.

Бајић је рекао и да је "сувишно коментарисати квалитет Звезде".

- Мислим да Звезда никада није имала бољи тим. Неке пропусте које су направили у АБА лиги покушаће да исрпаве и да их не понове. Имају разноврстан тим, добро су попуњени на свим позицијама. Покушаћемо максимално да се припремимо за ту утакмицу и ако нам се укаже промил шансе, надам се да ћемо то умети да искористимо - казао је Бајић.

Кошаркаш Игокее, Милан Вулић рекао је да је његов тим показао да може да игра против било ког ривала.

- Долази велики противник, евролигашка екипа која је попуњена на свим позицијама. Али, мислим да се после четири везане победе и ми нешто питамо. Показали смо да можемо играти против квалитетних тимова и тако ћемо се припремити и за овај меч. Све утакмице које смо добили смо добили јер смо их квалитетно припремили. Тако ћемо се и сада припремити, па нека бољи победи - рекао је Вулић.

Игокеа се тренутно налази на осмој позицији на табели АБА лиге, с 22 бода, док је Црвена звезда на четвртом месту уз 26 бодова.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Lo
Prigradski su porazom Olimpije već pobedili.
Milos
Ovo je derbi po meri, dva mlada novonatala kluba bez tradicije i istorije. I prakticno privatni klubovi oba.
tisina bre
u registru lepo pise adresa mali kalemegdan.
@grobarcici
Vi ste ti koji sebe ubedjujete da je tudji klub vas. U registru jasno pise gde je adresa OVOG kluba i koji je to klub. A FMP niko ne moze da zabrani da promeni ime, pa vi navijajte za svaki ako uzme ime vaseg bivseg kluba....sirocici, i maceha vam je majka.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.