Почетна / Кошарка / АБА лига

Јовановић пред Задар: Од самог страта да наметнемо свој ритам

Кошаркаши ФМП у суботу гостују Задру у утакмици 20. кола АБА лиге

Тренер кошаркаша ФМП-а Владимир Јовановић рекао је данас да очекује тежак меч у Задру и истакао да његова екипа од старта мора да наметне свој ритам и преузме контролу утакмице.

- Очекује нас изузетно тешка утакмица против Задра који је незгодна екипа на свом терену. Освојили су и Куп тако да ће им то бити додатни мотив да у борби за лигашки опстанак дају свој максимум - рекао је Јовановић.

Кошаркаши ФМП у суботу гостују Задру у утакмици 20. кола АБА лиге.

ФМП је седми на табели регионалног такмичења са десет победа и девет пораза, док је Задар последњи са скором 4/15.

- Ми овој утакмици прилазимо као и свакој другој и, ако испоштујемо задатке, мислим да се можемо надати победи на врућем терену. Морамо од самог страта наметнути свој ритам и покушати да преузмемо контролу утакмице - рекао је Јовановић.

Кошаркаш ФМП-а Стефан Пот навео је да је Задар увек био тешко гостовање тако да његова екипа зна шта је чека на том мечу.

- Имају велики мотив против нас, а на нама је да адекватно одговоримо на терену. Добро смо се спремили за утакмицу и надам се трујумфу своје екипе - рекао је Пот.

Утакмица Задар - ФМП игра се сутра од 20.00.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Izgubili ste dobijenu utakmicu. Isuviše providno...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.