Почетна / Кошарка / АБА лига

Реч легенде, Жарко Паспаљ: Неко воли Звезду, неко воли Партизан, ја волим и једне и друге

Ми волимо да се поделимо, а ја волим Партизан, али гледам и све утакмице Црвене звезде – казао је Паспаљ
ФОТО: Н. Неговановић

Жарко Паспаљ, власник четири златне медаље са великих такмичења у дресу Југославије, бивши члан Будућности, Партизана, Сан Антонија, Олимпијакоса, Панатинаикоса, Перистерија, Виртуса и Париза, један од најомиљенијих наших кошаркаша свих времена гостујући на ТВ Прва рекао је причајући о тријумфу Црвене звезде над Макабијем:

Неко воли Звезду, неко воли Партизан, док ја волим и једне и друге, а поврх свега волим кошарку. Они требају да буду представници нечега што треба бити за пример свим осталима и надам се да то може свима да помогне. Ми волимо да се поделимо, а ја волим Партизан, али гледам и све утакмице Црвене звезде. Волео бих и да се неки наш клинац појави у екипама, али је ово изгледа неки нови пут кошарке – поручио је Паспаљ.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Sasa Obradovic je mozda legenda CZ, a tamo to i nije tesko postati.
Pigeon
Realno, tamo imaju samo jednu i po legendu. Slavnica i Simonovica koji je ostao nedorecen zbog svojih stavova o sportu, uopste. Ti "nadrukani", Obradovici, Rakocevici i slicni, to su kada se uporede sa pravim legendama, obicna boranija! Pozdrav!
Mido
Izgleda da i ovaj zeli u politiku a preduslov je da kaze kako voli zvezdu .Znam dobro da je ne voli ali dok je Vucko tu ima svi da je vole ili nece nista biti.
Dule "Grobar"
Nemam ljubiva za bilo koji drugi klub osim "Partizana". Sto se tice "Zvezde" ne zelim joj bilo kakvo zlo ili bilo sta lose. Ali, da je volim, ne mogu jer voleti mogu samo "Partizan"!!! Mozda sam ja ta "sitna dusa" koja ne ume ili ne moze da voli nista dfrugo osim jednog kluba?
sofronije
A neko ne voli ni jedne ni druge...
CLOCK DVA
Prva kategorija – Jokić,Đorđević,Bodiroga,Saša Obradović,Kićanović,Dalipagić,Stojaković,Slavnić,Divac,Danilović,Simonović,Krstić,Jarić,Miličić Druga kategorija – Radmanović,Rakočević,Tomašević,Ćurčić,Željko Obradović,Savić,Paspalj,Radović,Marjanović,Varajić,Gurović,Teodosić, Najbolja postava Partizana – Kićanović-đorđevi ć,-Danilović-Dalipagić,Divac Najbolja postava Zvezde – Saša Obradović,Radović,Petović,Stojaković,Marjanović ... Mislim da ova postava je najbolja postava Evrope svih vremena.
Starac Foco
Ispusticu nekoga, ali da pokusam... Paspalj u prvu kategoriju, u tim godinama najbolje evropsko krilo, trofeji sa oba grcka velikana, pionir u NBA... Drobnjak, respektabilna cela karijera... Marjanovic-nigde nista nije postigao niti ce. Gde je u odnosu na najbolje, pa mase peskirom. Milicic, pameti bez, nista nigde nije uradio... Radovic, samo Zvezdina legenda i samo zato jer je tih godina jedini iz nje bio u repki rezerva... Stojakovic nije ni igrao za Zvezdu, tako mozes staviti i Baneta Prelevica, vrhunskog sutera... Vas autenticni asovi su Ilic, nista veliko u karijeri, ali odlican igrac, ali i strasni suter Boban Jankovic, od koga je drhtala Cibona... A ako stavljas Petovica, stavi i Bogosavljeva, a mi Grbu, Nakica i Pecarskog, a posle Loncara, Berica, Lukovskog, Harisa i Kecmana... Sledeci je Novica, a posle njega Bogdan.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.