Почетна / Кошарка / АБА лига

Саша Обрадовић: Није Волден ни први ни последњи који је играо за оба вечита ривала

Као рођени Београђанин и дете Црвене звезде, Саша Обрадовић одлично зна шта за навијаче представља и значи вечито ривалство са Партизаном. Као и како се гледа на трансфере између комшија
ФОТО: Д. Стјепановић

Странци су донекле изузети из те приче, али не потпуно. Иако ће Волден, примера ради, бити 52. играч који ће носити дрес оба вечита ривала.

- Волден није први, а сигурно неће бити ни последњи, који је отишао у овом или оном правцу. Нама је то можда теже да схватимо, али генерал-но много је таквих примера из различитих средина. Сви који то ураде знају шта то носи. Домаћим играчима је увек теже, али сваком играчу је битно да, како то може, иде степеницу више у каријери. Као што је сада у овом примеру случај. Притисака ће да буде, али они увек постоје. Из тих притисака и растеш. Велике утакмице и та паклена атмосфера те чине бољим. У таквим ситуацијама треба да растеш, да то подносиш и будеш јачи – казао је Обрадовић...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 4. јул. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Dolaskom McIntajera Volden vise nije bio potreban, jedino mi smeta nacin odlaska. Ocito da je radjeno iza ledja, a moglo je kulturnije. Partizan ce ove godine imati znatno manji budzet za razliku od CZ, pa ocekujem da odu Gordic, Tomas, Bircevic i Pejdz. Po prikazanom Tomas i Bircevic se lako mogu zameniti, dok za Gordica i Pejdza moraju doci kvalitetna oszvezenja..Mislim da treba naci centra poput Mozlija, a iz Mege kupiti Ascerica, Simonovica i Kazalona. Kazalon, kombo 1-2, za mesec i po dana puni 19. godina. Odlican skakac i suter, levoruk. Igrac za duzi period a za 3 godine i DRAFT.
ZoranZA
Pejdz je potpisao novi ugovor
jug
"Stepenicu više"?KO JE IZ PARTIZANA PREŠAO U ZVEZDU I NAPREDOVAO?KO JE IZ ZVEZDE PREŠAO U PARTIZAN A DA NIJE POSTA PRAVI AS? Drugo amer ide tamo gde su pare a BANKOMAT RADI !
Севера део
А,у партизан је дошао из Израела зато што је на југу редован од својих 12 година?
dr
Kakva stepenica više Obradoviću,čovek iz nekadašnjeg prvaka Evrope prelazi u mali klubić iz predgradja.
Dr
Veci klub bas me nasmeja.
Acko @da znas
Po cemu je zvezda veci klub od Partizana objasni majke ti.
Прикажи још одговора
Slobodan
Sigurno da nije. Ali je , takodje sigurno, da niko nikada nije dobio toliku lovu. Ni trecinu. Verovatno da cifra , sa obestecenjem, iznosi bar 700000 evra.
@ severa deo
360 000 evra, bruto.
Севера део
Па,у Партизану је имао 500.000.
Прикажи још одговора
djura
ja mislim čim izadje u grad dobiće ćušku
odgovor @ pitanje
Ne, poklanjamo.
pitanje
Jel vi to pretite?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.