Почетна / Кошарка / АБА лига

Звезда потврдила: Ленгстон Хол нови плејмејкер

Хол, некадашњи организатор игре грчког Промитеаса из Патре има 28 година, висок је 193 центиметара, а са црвено-белима је потписао двогодишњи уговор што показује намеру клуба да створи ослонац тима и костур за више сезона
ФОТО: КК Црвена звезда

Хол је одличним играма скренуо пажњу на себе играјући за најпријатније изненађење Еврокупа и клуб који је последњих година у врху грчке кошарке екипу „Промитеаса“.

У Патри се у потпуности афирмисао на позицији организатора игре који је разигравао све саиграче и који је био један од кључних фигура у успесима свог тима.

Студентске године и прве озбиљније кораке правио је на  Универзитету Мерсер, а професионалну каријеру започео је у италијанској Пистоји. Након тога наступао је за Кантуу, немачком Бону, Колососу са Родоса и Цибони.

КК Црвена звезда мтс посебно изражава задовољство што је овај плејмејкер у конкуренцији неколико евролигашких и клубова који имају највеће амбиције у Еврокупу, изабрао Црвену звезду као клуб за потпуну афирмацију и највећи корак у својој професионалној каријери. Хол је четврто појачање КК Црвена звезда мтс у овом прелазном року.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nemanja
Vidim pravimo oslonac na domaćim igračima.....
zorge
U ovom rosteru CZ do 12 igraca nema mesta za Uskokovica, Radanova, Simanica i Djordjevica. Oni moraju imati minutazu bar 20-26 minuta po mecu, da bi iskazali talenat.Bice zanimljivo kako ce klub resiti njihov slucaj, jer igranje u FMP-u, koji mozda ispadne iz ABA, nije resenje za njihovu karijeru, koja je vec u sunovratu.
Che
Pratim pojacanja KKCZ i ne mogu da verujem koliko veliki budzet imaju. No primecujem nesto drugo. Oni dovode igrace koji pokazuju mnogo samo ako imaju veliku minutazu...Mislim na Hola, Lojda i Voldena. Kada igraju manje vremenske distance nisu efektivni i efikasni, a sva trojica su kombo 1-2.
boze boze
Da zaista neverovatan budzet zvezde, da dovoli igrace iz prosecnog grckog tima...
Aleksa SOlun
Top igračina, zver prava brzo će se svi uveriti!
Željko Pavlović
Može.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.