Почетна / Кошарка / АБА лига

ЗВАНИЧНО - Немања Дангубић у Партизану

Некадашњи кошаркаш Бајерна, Естудијантеса, Црвене звезде и Мега Бемакса, од наредне сезоне ће носити црно-бели дрес
ФОТО: kkpartizan.rs

Двестачетири центиметра високи крилни кошаркаш, Немања Дангубић, нови је играч Партизана.

Доскорашњи играч Естудијантеса, којег је 2014. на НБА драфту изабрала Филаделфија, рођен је 1993. године у Панчеву, а до сада је играо за минхенски Бајерн, Црвену звезду, Мега Бемакс и Хемофарм.

У млађим селекцијама, Дангубић је бранио боје репрезентације Србије са којом је освојио две сребрне медаље, на Европском првенству у за узраст до 18 година, односно Светском првенству за узраст до 19 година.

- Јако сам срећан што ћу бити део тима и организације Партизана. Познајем доста нових саиграча од раније, са некима сам играо заједно на почетку каријере и познајем их јако дуго. Такође, од раније, из репрезентативних селекција,  познајем и стручни штаб. Радујем се раду са тренером Владом Шћепановићем, срећан сам и врло мотивисан пред нову сезону - изјавио је Немања Дангубић, након потписивања уговора.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srbijanac
Ne treba ga osudjivati on je profesionalaci kao takav je izgarao na svakoj utakmici koju je igrao u Zvezdi...Za sve su krivi ljudi koji ove vesti okarakterisu kao bombe..pa sta ako je bio u Zvezdi ili Partizanu igrac koji je profesionalac i koji dahje sve od sebe za mene je kompletan igrac i nista vise i briga me odakle dolazi i gde ide....
Grobari
SRECNO GROBARU!!!
THE COMSAT ANGELS DR KOŠARKE
Jako mi je drago što je došo u partizane.Ja sam Boga molio da ide iz Zvezde .Isto kao i Micić,Mitrović,Gudurić,on je bio veoma loš igrač i kao takav niđe nije uspio.Da naš trener nije bio u bajernu nikada on nebi našo angažman u nemačkoj kao i u španiji đe ga je zvao Đikić.Igrač sa ekstremno lošim šutem.Kome treba ?
djavo
Pojma nemaš. Taj Micić koga nisi želeo u Zvezdi je jedan od glavnih igrača u ekipi prvaka Evrope.
Delija munZe
Cekamo ga na "derbiju".
@delhia turska
Ne moze biti derbi vise nikada, nekada je postojao KK CZ i sa njima je bio derbi samo, sa Zeleznikom, Megom, Hemofarmom nekada to nije to. A da taj Zeleznik promeni ime ne znaci da je to opet derbi. Pa ima neki klub koji se zove crvena zvezda u svakoj ex komunistickoj drzavi, e ti klubovi imaju veze sa tom KKCZ koja je nekada postojala isto kao i ovaj koji se danas tako preimenovao.
Karlo Veliki
Dangubic moze biti od koristi u odbrani, jer je snazan i pokretljiv, za sut nije. Ocekivao sam dolazak Vojislava Stojanovica(23, 199), jer se sa njim pregovaralo.. Na duze staze KKP treba otkupom ugovora iz Mege da dovede Simonovica(21, 210) i Kazalona(19, 198). Obojica su buducnost moderne ksarke i mogu odmah u roster od 12. Simonovic umesto Jankovica, a Kazalon umesto Pejdza.
ne diraj JaNKERA
a ni Page-a

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.