Почетна / Кошарка / Еврокуп

ПАРТИЗАН ГОСТУЈЕ ВЕНЕЦИЈИ - Филиповски: Покушавају да збуне противника, да га успавају и узму му ритам игре

Крило црно-белих, Немања Дангубић, свестан је важности гостовања у Венецији
ФОТО: kkpartizan.rs

У седмом колу Еврокупа, Партизан гостује Венецији, а меч је на програму од 20 часова и 30 минута. 

Црно-бели били су домаћини екипи из Италије у другом колу такмичења, када су у Хали спортова „Ранко Жеравица“ забележили победу резултатом 95:73.

Утакмица шестог кола између Партизана и Хувентуда, која је требало бити одиграна 4. новембра, одложена је, а датум одигравања ће бити одређен накнадно.  

Пред сутрашњи дуел са последњим шампионом Италије, тренер Партизана, Сашо Филиповски, је рекао:

Венеција је врло искусна екипа, тренер је више година у клубу, као и многи играчи. То је екипа која игра променљиво и много боље игра на домаћем терену. Имају искусне играче на свим позицијама и знају врло добро да мењају одбрану, покушавају да збуне противника, да га успавају и узму му ритам игре и зато је важно да задржимо концентрацију и играмо мудро - истакао је Филиповски.

Крило црно-белих, Немања Дангубић, свестан је важности гостовања у Венецији.  

- Венеција је квалитетна екипа, где је у нашој групи ово јако битна утакмица. Доста је уједначена ситуација и морамо да се припремимо и дамо све од себе да победимо. Сигуран сам да ће бити тешко, то је екипа која игра добро на свом терену и биће мотивисани због прве утакмице где смо ми одиграли јако добро и победили са великом разликом, тако да очекујем реакцију. Ми свакако не треба да се бавимо тиме већ да унапредимо своју игру и будемо још бољи него на претходном мечу - рекао је Дангубић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.