Почетна / Кошарка / Еврокуп

Пејџ: Против УНИКС-а сам „искочио“ ја, већ сутра може неко други (ВИДЕО)

Маркус Пејџ је са 25 поена предводио црно-беле, уз шут 8/10 за три поена
ФОТО: КК Партизан

Бек Партизана Маркус Пејџ изјавио је да срећан због победе против УНИКС-а у 8. колу Еврокупа.

Црно-бели су синоћ после драме у завршници меча успели да победе госте из Казања 89:86, за трећи тријумф у Еврокупу, чиме су им се реванширали за убедљив пораз у Русији.

- Знали смо да ће бити другачији меч од оног у Русији. Они су добра офанзивна екипа. Били смо чврсти и успевали смо да их зауставимо. Знамо колико је ова недеља важна за нас, две утакмице Еврокупа, па Црвена звезда у понедељак. Идемо корак по корак, не треба да дозволимо ни да полетимо ни да паднемо. Срећан сам због ове победе, али испред нас је већ нови изазов - рекао је Пејџ за ТВ Партизан после меча.

Пејџ је са 25 поена предводио црно-беле, уз шут 8/10 за три поена.

- Имао сам добре позиције. Био сам у ритму од прошле утакмице. Знао сам да ћу се вратити у свој ритам у ком сам био прошле сезоне. Саиграчи су ме тражили, а оно што је добро код овог тима јесте што сам синоћ ја искочио, а сутра већ може да неко други - закључио је Маркус.

Црно-бели сутра од 20.30 дочекују Хувентуд у одложеном мечу шестог кола Еврокупа.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Lo
Danas, kada se gleda Bajern, jasno je kao dan šta je ova ekipa Partizana izgubila odlaskom Trinkijerija. Sasvim sam siguran u znanje Filipovskog i imam opet veru u šampionski KKP. Ova ekipa "jednakih" još čeka svog najboljeg igrača iz povrede, ali Jaramaz ima sada gde da se vrati.
Alan Brut @ Dragan Lo
Slazem se sa tvojim komentarom...Gledao sam u KK Mladosti Traj Drekslera, koji je prema poslednjim partijama dramaticno napredovao u cvrstini, brzini, sutu i asistencijama. Obzirom da je Angola otisao misljenja sam da bi Dreksler mogao da ga zameni. Da li delis isto misljenje?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.