Почетна / Кошарка / Еврокуп

Црно-бели против Метрополитанса траже победу

Француска екипа вечерашњи сусрет дочекује после победе на гостовању у Краснодару против Локомортиве Кубањ
ФОТО: КК Партизан

Кошаркаши Партизана вечерас од 20.45 сати играју у Паризу против Метрополитанса, у 2. колу Топ 16 фазе Еврокупа.

После убедљиве победе против Трента на старту Топ 16 фазе, тренер Саша Филиповски очекује да тим да свој максимум и на мечу против француског тима.

- Очекивања од ове утакмице су да пре свега дамо свој максимум. Метрополитанс је екипа која је у првом колу изненадила Локомотиву из Краснодара, у утакмици коју су одиграли зрело и јако. Имају добру екипу и показали су висок квалитет. Ако одиграмо борбено и мудро, имамо шансу и можемо их изненадити. Чека нас изазов, у Топ 16 фази такмичења нема лоше екипе и даћемо све од себе да одиграмо на високом нивоу - рекао је Филиповски.

Метрополитанс вечерашњи сусрет дочекује после победе на гостовању у Краснодару против Локомортиве Кубањ.

- Француска екипа се појачала са плејмејкером Столом, који има брз шут за три поена, стога морамо да на њему одиграмо добру одбрану. Са друге стране, имају брзе и јаке играче испод коша, брзи су у транзицији и нападају један на један. Играју кошарку која је мешавина француске кошарке и система игре који је успоставио тренер Здовц. Наша шанса је у доброј одбрани, скоку у нападу, да играмо максимално тимски и да све играче укључимо у игру - истакао је Филиповски.

Плејмејкер црно-белих, Џошуа Перкинс сматра да је Метрополитанс један квалитетан тим који има добре бекове, добре шутере и да са разлогом играју у Топ 16.

- Овај меч је још један тест за нас, али му се радујемо. Кључ за победу биће тимска одбрана, заједничка тимска игра, кроз коју ћемо спровести у дело тренерову стратегију за ову утакмицу. Морамо да играмо једни са другима и једни за друге и то ће нас довести до победе - поручио је Перкинс.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zokii
Kodi Miler Mekintajer.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.