Почетна / Кошарка / Еврокуп

Обрадовић: Играли смо озбиљно од почетка

Црно-бели победили су италијански тим 97:65 у 9. колу групне фазе Еврокупа у "Штарк арени"
ФОТО: eurocupbasketball.com

Тренер кошаракша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је задовољан како је његов тим изгледао вечерас против Трента.

Црно-бели победили су италијански тим 97:65 у 9. колу групне фазе Еврокупа у "Штарк арени".

"Коронa је, они су дошли су без неколико играча. Играли смо озбиљно од почетка меча. Проблем је што се одлаже много утакмица у Евролиги, Еврокупу, домаћим првенствима. Имали смо континуитет тренинга и све се то одразило на то како је екипа играла вечерас. Надам се да ћемо сутра имати Алексу на тренингу. Видећемо како ће бити остала тројица, Дангубић је позитиван без симптома, седам дана без тренига. Треба да наставимо да се понашамо и радимо озбиљно", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Како каже, задовољан је што је вечерас могао да користи све играче и што су сви били важан у овој победи.

"Минутажа је била распоређена на 10 играча и то је нешто најлепше за тренера - да су сви играчи важни, да учествују у победи. Има неких ствари које могу да изгледају боље. Покушавамо да играмо брже", додао је Обрадовић.

Партизан већ од следећег меча против Хамбурга у ЕК сели се у некадашњу халу "Пионир".

"Ми се селимо у Пионир, колико сећам до почетка априла ћемо тамо бити. Тако је - како је. Уз то и Црвена звезда има тренинге, заостале утакмице... Све то изискује врсту договора, да се пронађу термини за све, али Пионир нам није непознат, играли смо тамо", рекао је Обрадовић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tima
lepo Obradovic prokomentarisao da smo oslabljeni odsutvom Avramovica, Dangubica...mrvaka Zagorca i ne spominje. Odigra borbenu jednu od 5 meševa,više koristi za šipku i navijanje...Mlakonja
Dule "Grobar"
S obzirom na Koronu, poseta je sasvim zadovoljavajuca (preko 5000 gledalaca), tako da "Pionir" s obzirom na okolnosti moze da zadovolji. Najzad, Mislim da nam je "P:ionir" oduvbek bio bas talicna dvorana. Razume se, kada dodju najvaznije utakmice u zavrsnicama svih takmicenja, trebace nam "Arena" jer, verujem da cemo - ako ekipa bude igrala kao do sada, imati najmanje15000 gledalaca po mecu. Atmosfera pune "Arene" bi trebla da bude dodatni motiv menadzerima EVRO-lige kada se bude odlucivalo o nasem clanstvu i ucescu u EVRO ligi. Verujem naime, da ce Zoc, Savic i Ostoja dovesti "Partizan" do EVRO-lige posto smo mozda jedini kluib u Evropi koji moze da ima takvu, bukvalno jedinstvenu pratnju publike...
Dule "Grobar"
Bilo je bas lepo videti na terenu petorku Madar, Glas, Trifunovic, Smailagic i Koprivica. Svidelo mi se posebno jasno vidljivo ubrzanje igre. I sam sam u vise postova u prethodnom periodu, pominjao jednu ovakvu petorku, s tim sto sam bio izneo stav da bi trebalo dovesti D. Ilica iz Igokee na poziciju tri, pri cemu sam Trifunovica "video" prevashodno kao "dvojku". (razume se, to je otuda sto zaista nisam ocekivao da bi mali Glas ovako dobro mogao da se pokaze). Kako god, ne verujem da bilo gde u Evropi postoji ekipa koja ima ovako mladu petorku, a tako velikog potencijala. Naravno, voleo bih i dalje da se dovede D. Ilic. Verujem naime da bi on za godinu dana, u radu sa Zocom, postao krilo br. 1 u Evropi. Mislim da ce ova petorka vec dogodine u ovo vreme, biti strah i trepet za sve, ne samo u ABA ligi nego i u ervo-takmicenjima. Samo moraju da budu vredni i ozbiljni. Sinoc se na pr. videla njihova mladost u nekim pokusajima egzibicije, sto je logicno jer, bas su mladi... NAPRED PARTIZAN!
Лола
Ово сељакање од хале до хале добија назив чергарење што не личи партизану .Остоја под хитно да почне са пројектом нове тренажне хале или кошаркашки телеоптик .таман су се скупили нове просторије и опет ништа .то сељкање може да утиче и на резултат .док Цигани немрадју а назив чергарење више њима приличи.
nemam pojma
Već se naziru obrisi vrlo dobre ekipe. Mesta za napredak ima još mnogo. Gde je limit? Sigurno iznad limita penzionerske ekipe kojoj sledi padanje zbog umora i istrošenosti. Ovo je mlado, poletno, lepo za gledanje, lepršavo, atraktivno, brzo, efikasno, potpuno suprotno od rudarske košarke.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.