Почетна / Кошарка / Еврокуп

Обрадовић: Десило се шта се десило; Алимпијевић: Тешко је тренутно наћи праве речи...

У осмини финала Еврокупа Партизан је поражен од Бурсе 95:103
ФОТО: С. Сандић

У осмини финала Еврокупа Партизан је имао добијен меч, +5 на 20 секунди пре краја, али је великим грешкама меч са Бурсом одвео у продужетак и на крају је изгубио 95:103 (20:20, 18:17, 22:27, 24:20, 13:21).

Требало је лакше да завршимо меч. Десило се шта се десило. Честитам ривалу - једине су речи које је успео да прозбори тренер Партизана Жељко Обрадовић.

Много задовољнији је био тренер Бурсе Душан Алимпијевић:

- Тешко је тренутно наћи праве речи... Ова атмосфера, већи је притисак била за њих него нас. Припремили смо се добро, велики дан за Бурсу.

Имали сте изгубљен меч?

- Губили смо овако мечеве ове сезоне. Ово је кошарка, спорт, некад се губи, некад добија. Овај пут имали смо ми више среће. Цедевита je наредни ривал, играју сјајно претходна два месеца, већ су нас једном добили убедљиво ове сезоне, али идемо да уживамо.

 

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sledeća sezona
Ovo je izreka koju je Zvezda izmislila i sada je kao pogrda za ostale. Naravno i ko je prvi sledi mu sledeća sezona. To je naš nivo komunikacije.
Kosarkas
Eto vidite kako radi Željko veliki budžet i igrače sa strane on nijednog igraca nije napravio uvek je radio sa ekipama gde su veliki budžeti .Tako je i sada uradio nabaco igrače i to mu se olupalo o glavu
Лоле
Нема друге него да се купи још цела петорка, да седи на клупи. Има се пара, има се чим...
Dule "Grobar"
Cinjenica je da nasa "klupa" slabo cuva ono sto prva petorka eventualno stvori.
Прикажи још одговора
Miljan
Pazi ove cigane sto nesto slave a bili bi petnesti na tabeli da nisu izbacili ruse, a sto se nas tice mislim da bi najpametnije bilo raskinuti sporazumno sa zeljkom I vratiti duleta ako hoce bez Generala nema rezultata!
gropn Ii vs Delija ko Лектор
ne, predstavljam (kao i rec prezentirati, predstaviti svoje misljene), вајт (verovatno mislis na Vajta ili вајтиницу са твитера) , veliko M, veliko S, pa opet veliko M, pa veliko H ... pa ovaj "Tine" mislis na harmonikasa Zivkovica ? dakle, zaboravio si Cirbesa Markovica, Simonovica, (gle sesti reprezentativac!) Mitrovica sve igraci iz EL a igraju za Ponos za dz ! znaci vasi izgovori jaci, jer vi ste jaci, ali eto jeftiniji, pa tako bi trebalo da bude ... o sistemu takmicenja, a narocito nokdaun mecu nisam pisao zato sto je trebalo da dodje do meca, ja licno mislim da je za dobre timove bolje nokdaun faza nego iscrpljivanje ! ovo sa " mrziteljem" si potvrdio, hvala ! fa dodam jos jedan izgovor: u Areni koju je Ostoja preplatio, nije se treniralo, nego su boksovali razni, trckalo se po pesku, ucestvovala jedna sportska ekipa sa Kosova ! ali, Beograd je pokazao svoju veliku globalnost, a Partizan osisan po ko zna koji put !
Делије
Представљаш, или предпостављаш? Четвотка , или четворка? Заборавио си цене мура, смајлагића, Аврамовића, мадара.... О повредама могу да причам колико је одсуствовао тај вајт због прелома руке, тај холинс, колико је одсуствовао тај министар одбране, па Ивановић..... Звезда је играла 3-4 утакмице седмично, док сте ви играли максимално две..А,нешто Тине иде да пишеш чињенично, јер те уби превелика мржња према звезди. А, за систем такмичења се знало од почетка сезоне, а тек сада га помињеш.
Прикажи још одговора
jenki
ajd sretno u sledecoj sezoni
Slave
Opet vam je stigla sledeća sezona
Гробар54
Стигла је и вама,јер и ви нисте ништа урадили!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.