Почетна / Кошарка / Еврокуп

Мијаиловић: Партизан игра у Еврокупу наредне сезоне!

Кошаркашки клуб Партизан ће у сезони 2018/19. играти у Еврокупу, саопштио је председник црно-белих Остоја Мијаиловић
ФОТО: Твитер
- Поносан сам што могу да објавим да ће Партизан следеће сезоне играти у Еврокупу - написао је Мијаиловић на свом твитер налогу.
 
Партизан је крајем априла поднео пријаву за специјалну позивницу за Еврокуп, пошто су београдски црно-бели сезону у АБА лиги завршили на петом месту и тако остали без учешћа у Еврокупу.  
 
- Хвала Евролиги што је препознала наше напоре да ојачамо клуб и што нам је дала прилику да учествујемо у том такмичењу наредне сезоне - написао је први човек Партизана. 
Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

covicu legendo
EC je prosle sezone bio ''cipiripi'' kup,a sledece sezone ce biti jedno od najzanimljivijih takmicenja na svetu .
Karlo Veliki
KKP prvo mora da resi pitanje strucnog staba, tacnije Canak ili neko drugi. Ako se odluce za Canka onda mu treba pomoci savetnikom. Duda Ivkovic bi bio najbolje resenje ali ako iz politickih razloga ne moze on mislim da bi dobar bio Janko Lukovski. Nakon toga bi sledio izbor igraca. Kljuc je da 1 i 5 budu ameri, a onda dovesti slobodne Jaramaza i Zagorca a iz KSL mozda 2-3 mladja poput Marjanovica iz Mege, Radanova iz FMP i mozda Djokovica iz Borca, tj. dovesti one koji ce imati minutazu.
Igor
Ajd’ pa da ove godine imamo skor bar 2-8.
Cirkus
Jel to ostoja LIMAR iz cacka koji je koliko pre par godina cucao u kanalu i popravljao krseve od kola sve dok se nije uclanio u sns!
Mosquito @ Cirkus
Ako je Joze METALAC mogao da bude generalni sekretar zasto Ostoja "LIMAR" ne bi bio predsednik?
Dragan
Hvala Vučiću.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.