Почетна / Кошарка / Еврокуп

Трифуновић пред меч у Краснодару: Биће занимљиво

„Свака екипа може да добије свакога. И то не само у Еврокупу. Тако је у свим лигама, ево видите како је у АБА лиги. То је само показатељ да су све екипе добре. Никад се не зна ко је фаворит“
ФОТО: КК Партизан

Урош Трифуновић броји дане до краја првог дела АБА лиге. Како је сезону почео као члан Меге, за Партизан не може да игра у том такмичењу док се окрене први круг. Али може у Еврокупу. Већ је играо, а играће и у среду у Краснодару.

Каже – ужелео се утакмица, тако да му минути на евросцени и те како значе. А једино њему и није баш пријала ова двонедељна пауза у Еврокупу.

- Нисам играо од Ритаса – готово да му се отело уз уздах.

- Тренирао сам све ово време, али није то исто.

Ипак...

- Имали смо сада више времена за тренинг, али и за одмор. То се видело и на ова два последња резултата. Свакако ћемо ући свежији у овај меч.

О утакмици у Краснодару, кратко је рекао:

- Локомотива се бори за пролаз даље, ми смо већ обезбедили пласман у Топ 16, али и даље се боримо за прво место и од ове утакмице може много тога да зависи. Биће занимљиво.

Јер...

- Свака екипа може да добије свакога. И то не само у Еврокупу. Тако је у свим лигама, ево видите како је у АБА лиги. То је само показатељ да су све екипе добре. Никад се не зна ко је фаворит. 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.