Почетна / Кошарка / Еврокуп

Тринкијери: Партизан међу фаворитима у Еврокупу? Није реално...

– Није лако са нама играти. Немамо ту дубину и квалитет какав има рецимо Виртус Болоња, Уникаха или УНИКС – казао је Тринкијери
ФОТО: В. Марковић

Пред почетак Топ 16 фазе Еврокупа, Партизан је сврстан међу прва три фаворита за освајање трофеја. Не чекајући питање, Тринкијери је додао:

То није реално!

Али да ли је оптерећење?

Ви покушавате да то буде оптерећење. Ја то не знам и не занима ме. Ја не читам, не слушам. Само идем сваки дан на посао, да пробам да га обавим. Није лако са нама играти. Немамо ту дубину и квалитет какав има рецимо Виртус Болоња, Уникаха или УНИКС. Не знам ко ће добити, али нека нас добију, а не да им ми поклонимо утакмицу. Ако буду били бољи, нема проблем са тим – истакао је Тринкијери..

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 25. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Budimo realni - "Virtus" je mnogo, mnogo jaca ekipa od nas i mislim da su oni jedini pravi favorit u "Evro-kupu". Mi jos uvek nemamo pravog centra (peticu), a i vazni igraci kao na pr. Zagorac, i dalje igraju promenljivo iako je vec sredina sezone. Sam sa dobrom igrom u dbrani, nece biti dovoljno za "Virtus" i slicne njima - treba popraviti igru u napadu, posebno u sutu za 3 poena sto ne ide nikome kako treba osim mozd Pejdzu. Trebamo se fokusirati na ABA ligu, ukoliko ona jos uvek donosi plasman u Ligu sampiona.
Che
Partizan treba iz Primorske da preuzme Marinkovica, odlican timski igrac. U Evrokupu mora da ide 100%, a sto se ABA lige tice samo CZ gostuje, svi ostali dolaze nam na noge i pred grobare. To znaci da mozemo pobediti sve do kraja, ili samo jedan poraz, sto je dovoljno za prvo mesto. Treba ocekivati "Mrakica", i u kosarci do kraja prvenstva, kako bi CZ zauzela sto bolju poziciju.
gropn III
naravno da nije realno ! na osnovu lakog ulaska i ubedljivog drugog mesta, na osnovu par borbenih, smisljenih meceva, potencijala, briljantnih momenata, hemije, stare atmosfere na tribinama, Trinkijeve motivisanosti, iskustva, rada i posvecenosti, stice se utisak da Partizan moze u top 4 ! i tu bi bio krajnji domet ! nazalost, grupa formirana je teska ! i tu ce se videti domet ekipe ! posteno i jako odigrati, pa nesto ce biti i stvar srece ...
gropn III
jak, siguran, koncetrisan, utreniran, sa dobrom atmosferom unutar ekipe, podrzan od publike tim, MOZE NEMOGUCE ! treba istrajati, a ne kalkulisati ! predsjednik Crne Gore je bio jasan, ovde ZNAMO za koga fisceki popjevajo, i ko ti garantuje da ce pobednik ABA i igrati EL ? hoce, ako stoji drzava iza njega FINANSIJSKI ! Partizanu treba USPEH ! Evropski, jake utakmice, jaki protivnici, puno publike ! Partizan nesme biti prosek ! visi nivo, podignuta letvica, vece zelje ! pa, dokle se dogura !
Pa
Ne znam, ne treba jako igrati te utakmice i trositi se na Evrokup, pogotovo jer Buducnost i Cedevita jedine utakmice imaju u Aba ligi jer su ovde ispali i mogu odmarati igrace tokom nedelje. Imamo realnu priliku da uzmemo prvo mesto u Aba ligi i prednost domaceg terena posto vecinu utakmica igramo kuci dalje. To treba iskoristiti i fokusirati se na Jadransku ligu, a ovo kako bilo da bilo, ne treba nam jos osam napornih utakmica...
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Nije.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.