Почетна / Кошарка / Еврокуп

Партизан довео центра из Турске

Освајач два шампионска прстена НБА лиге Џејмс Мајкл Мекаду задужио је црно-бели дрес са бројем осам
ФОТО: FIBA Champions League / KK Partizan NIS

Џејмс Мајкл Мекаду, доскорашњи кошаркаш Бешикташа и некадашњи играч Голден Стејт Вориорса, Филаделфије и Торина појачао је редове Партизана.

Нови играч црно-белих, допутовао је у Београд где је након обављених лекарских прегледа, задужио опрему и прикључио се тренинзима Партизана.

Дипломац Универзитета Северна Каролина, на којем је играо са Маркусом Пејџом, био је део шампионске генерације Голден Стејт Вориорса, са којом је освојио две шампионске титуле у НБА лиги. На Старом континенту, Мекаду је играо за Торино у сезони 2018/19. да би текућу сезону започео у Бешикташу из којег је стигао у редове Партизана.

Џејмс Мекаду је рођен 4. јануара 1993, игра на позицијама центра и крилног центра, а у овој сезони ће носити црно-бели дрес са бројем осам.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Da li Trinkijeri namjerno trazi centre od 205 ili nema nikoga na trzistu. Ja sam vise za klasicnu peticu. U redu je imati polivalentne igrace ali mora se imati pokriveno sve. Ne moze se ozbiljno igrati sezona bez bar jednog igraca od 210 pa neka je i losijeg kvaliteta. Nekada i to zna biti dobro. Sjetimo se da je Dulo cak i za Vranesa naso adekvatnu ulogu u onom zadnjem fajnal foru. Cjela sezona stala u utakmicu u Istanbulu protiv Efesa.
Makan
Nije mi jasno zasto ne izbacite osnovne podatke o igracu na ovakvoj vesti. Neke statistike iz ranijih sezona, iz tekuce sezone. Igrao za GSW, pa sta, mnogo su mu bitnije statistike u evropskim timovima, da moze da se stekne neki utisak kako se snasao u Evropi i sta moze da se ocekuje u smislu skokova, poena, blokada... Sad bi trebalo ja da to trazim po internetu dalje, onda ovaj sajt gubi poentu.
zorge @ Makan
Odlican igrac. Pogledaj klipove.
Много добар гробар
Ј јао, освајамо СВЕ!
Nista novo
Bankomat radi punom parom.
zorge @ Dragan Lo
Od skupljih igraca u KKP su Tomas i Gordic, sa po 300 000 evra. Pasuhovski je kostao 580 000E, dok je ovaj jeftiniji, i za 6 meseci kostace oko 250 000 evra. Mozli je dosao iz druge lige za 120 000 evra, a Pejdz,Jaramaz i Zagorac za po 150 000 evra. Kada je Partizan u pitanju prasica je prenapumpana lazima, dok u predgradju zelenih novcanica kao salate. Na svakom koraku.
Branko
Neznam dali jeZeleznij,ali Zvezda sigurno nije,Svetski sampion je Hrvatski kancer iz Humske preo 2,5miliona eura od drzave + placanje dolazak preko 10 stranaca u drzavni mezimski proekat ,ulozeno toloko drzavnih para koliko nije u sve ostale klubove zajedno( tako da moraju da se smanjuju penzije i podize cena struje i horiva),ali ni to ne pomaze.
Прикажи још одговора
napredni partizan
Hvala presedniku

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.