Почетна / Кошарка / Еврокуп

Евролига одлучује: Партизан шампион Еврокупа или?

Та опција је везана са Евролигом, по систему спојених судова. Ако Еврокуп добије шампиона, он добија и место у елитном друштву, финалист зависи од учинка Валенсије
ФОТО: И. Веселинов

Ситуација у Еврокупу је доста јаснија. Ту је прва фаза завршена, знају се учесници осмине финала, а самим тим све може брже и лакше да се реши.

Али, ако до тога дође, два иста модела најгорег сценарија могу да се примене. Пре размишљања о њима време може да се купи са Топ 8 турниром и са се све реши у само пар дана.

Та опција је везана са Евролигом, по систему спојених судова. Ако Еврокуп добије шампиона, он добија и место у елитном друштву, финалист зависи од учинка Валенсије.

Ипак, то ће бити у магли. Па ће и ту морати да се прави нека гимнастика. Уколико пак дође до тога да се за столом сече.

Ту остаје опција један са поништењем такмичења и опција два да се Партизан прогласи за шампиона.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cemu histerija oko evrokupa....dva najboljeplasirana kluba igraju sledecu sezonu u el.....ovi sa vc je najlakse otkaciti jer se pokazalo da su to uvek najslabijeplasirani....aba liga je bitna samo zbog plasmana u EL ....ako ec resi problem plasmana za EL onda ostaje samo da vecinom otkacimo covicevo mezimce , i kao razlog navedemo neodlazak u podgoricu na utakmicu..i nek buducnost igra EL.....mrzim i milogorce, ali to bi dotuiklo coravu pudlicu.
Kategoricno protiv
3, 2, 1...Panteri juris!
PENZIONER
koliko je ovih sto komentarisu ... komentari su po stilu i nacinu pisanija isti, tako se lako prepoznaju ... skoro svi za FMP navijaju.
Zvezdas
penzioner... tvoja mrznja je nesto ne vidjeno, da pogledamo tvojih poslednih 50 komentara svi su tipa fmp bankomat, cz lopovi, Dejan Savic mars itd itd, ja ne znam kako mozes da zivis tako mrzeci 50 posto Srbije sto navija za Cz, valjda i kod tebe ima neko da navija za Cz. Ima i kod nas neobjektivnih navijaca ali ti si broj jedan, pises u prazno.
Mosquito @ silni Dusan
Vise me podsecas na Dusana slinavog, nego na Dusana Silnog.
Прикажи још одговора
gropn iii
za sve one koji do sada nisu verovali u INSTITUCIJU : "Partizan i SAMO Partizan, NAJBOLJI je on, on je SAMPION..."
Dragan Lo
Prigradski se bacili na umovanje telom i dušom. Nikako im ne odgovara vodeći KKP u ABA i EK.. Biće kako bude, odmarajte malo.
Dragan Lo
Miško, muči te besnilo, a to je opasnije od korone.
@bata misko
Nismo se mi nista preracunali vec je cinjenica da Partizan ima najbolji skor u Srbiji, u ABA, i u EK. Znaci najbolji u Srbiji je prema rezultatu na kraju sezone (a ona je zavrsena izgleda) najbolji Partizan, a najbolji dobija trofej na kraju svake sezone, zar ne?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.