Почетна / Кошарка / Евролига

Звезда после продужетка до друге, историјске победе над ЦСКА

Имали су Армејци 8 секунди за победу, Џејмс је шутнуо тројку за тријумф са звуком сирене, али је промашио
ФОТО: euroleague.net

Црвена звезда – ЦСКА 86:84 продужетак (18:20, 17:23, 11:8, 27:22, 13:11)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рочести 2, Хол 6, Волден 12, Лојд 31, Давидовац 5, Лазић 2, Рет 7, Добрић, Симоновић, Јагодић-Куриџа 11, Кузмић, Тери 10. Тренер: Саша Обрадовић.

ЦСКА: Хоменко, Џонс 9, Хилијард 2, Ухов 2, Хекет 29, Антонов, Војтман 9, Клајбурн 18, Шенгелија 8, Умрихин, Милутинов 2, Курбанов 5. Тренер: Димитрис Итудис.
 

 

Звезда је други пут у евролигашкој историји победила ЦСКА, први пут је то било 29. децембар 2016, а други пут вечерас, после продужетка - 86:84!

Била је Звезда и на -14, али се ушло у драматичну завршницу, у последњи минут црвено-бели су ушли са предношћу 71:70.

Уследило је лоше преузимање у одбрани и 45 секунди пре краја тројка Хекета за 71:73.

На другој страни фаул над Лојдом, два бацања за 73:73 само 36 секунди пре краја.

Уследио је напад Московљана, Џејмс је промашио за три, била је и добра одбрана Лазића. Звезда је имала последњи напад, одговорност је преузео Лојд, чекао је да истекне време, шутнуо је за три, није ни добацио. Уследио је продужетак.

Клајбурн је донео предност гостима (73:75), али су Тери и Лојд тројком за 80 секунди наставка донели великих +5 (80:75).

Ипак, ушло се у неизвесну завршницу, у последњи минут са 84:84. Онда је после улаза погодио Лојд за 86:84.

Улседила је "банана" Рета на Џејмсу пола минута пре краја, а онда је Звезди исцурио напад.

Имао је ЦСКА 8 секунди за победу, Џејмс је шутнуо тројку за тријумф са звуком сирене, али је промашио.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Bravo.
Aha
Vas je i istorija zaboravila
THE COMSAT ANGELS DOKTOR KOŠARKE
Kokoškovu ako čitaš ovo ili gledaš ovog Lojda pozovite ga u reprezentaciju Srbije.Takav igrač nam fali.Najbolji igrač američki koji je ikad igrao u Srbiji.
Slobodan
Kao sto sam predvideo Zvezda je pobedila. Tesko , ali je bas lose odigrala. Mislim da ove sezone ima ekipu za finalni turnir.
Ultra
F 26 je rezervisan za nizerazredni evrokup. 1
Gagi
Bar za istorijski F26
Dragan Lo
Prigradski dobri.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.