Почетна / Кошарка / Евролига

Бајерн бољи од Олимпијакоса, Макаби победио Химки после продужетка

Кошаркаши Бајерна победили су на свом терену у Минхену Олимпијакос са 74:68 (22:18, 17:16, 22:19, 13:15), утакмици петог кола Евролиге
ФОТО: Евролига

Бајерн су предводили Вилијам Болдвин са 18 поена и Владимир Луичић са 16 поена, четири скока и три асистенције. Нихад Ђедовић и Џејлен Рејнолдс додали су по 10 поена.

У екипи Олимпијакоса најефикаснији је био Костас Папаниколау са 13 поена, Чарлс Џенкинс постигао је 12, а Шакил Макисик 11 поена.

После четири кола Бајерн има четири победе и пораз и први је на табели, а Олимпијакос има три победе и два пораза на шестом месту на табели.

Кошаркаши Макабија из Тел Авива победили су вечерас у Москви после продужетка екипу Химкија са 89:87 (16:18, 20:15, 22:22, 23:26, 8:6), у петом колу Евролиге.

Најефикансији играчи у екипи Макабија били су Тајлер Дорси са 26 поена, Анте Жижић са 16 поена и пет скокова као и Анђело Калојаро са 15 поена и 10 скокова.

У екипи Химкија најбољи учинак имао је Алексеј Швед са 32 поена и 11 асистенција док је Грег Монро додао 15 поена и шест скокова, а Девин Букер 14 поена и 12 скокова.

Макаби је остварио другу победу у Евролиги и сада има учинак од две победе и три пораза, а екипа Химкија након петог кола нема ниједну победу у такмичењу.

У следећем шестом колу Евролиге Макаби у четвртак дочекује Фенербахче, док екипа Химкија дан касније игра код куће против Црвене звезде.

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr
Trinki najbolji trener u Evropi trenutno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.