Почетна / Кошарка / Евролига

Лесор напустио Макаби, да ли ће реаговати вечити?

Лесор је одиграо пет утакмица у Евролиги и просечно је бележио 7,4 поена и 3,4 скока, а сада је слободан у избору новог клуба
ФОТО: Твитер/КК Макаби

Француски кошаркаш Матијас Лесор отишао је из израелског Макабија, потврдио је клуб.

Лесор је у Макаби стигао из Монака са којим је прошле сезоне освојио титулу у Еврокупу.

Каријеру је почео у Елан Шалону, а играо је још за Нантер, Црвену звезду, Малагу и Бајерн из Минхена.

Центар, који има 26 година, Макабију је имао двомесечни уговор, а у Тел Авив је стигао јер је израелски тим имао проблема са повређеним играчима.

Лесор је одиграо пет утакмица у Евролиги и просечно је бележио 7,4 поена и 3,4 скока, а сада је слободан у избору новог клуба.

За повременог француског репрезентативца су били заинтересовани Партизан и Црвена звезда.

Вечитима је потребан центар, у једном моменту Лесор је био „виђен“ као нови члан Партизана, исто се спекулисало касније и за повратак међу црвено-беле, али до договора није дошло па је Матијас завршио у Израелу.

Присталице наша два најбоља клуба радо би видела Француза у својим редовима.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Sta ce nam taj Lesor? Puno je bolje da mali Koprivica dobija vecu minutazu. Decko sto viose igra, sve je bolji. Voleo bih da imamo jednu klasicnu peticu, ali ako ne mozemo nabaviti igraca kalibra Milutinova, ovako je bolje. Verujem u stvari da bi najbolja centarska kombinacija bila Koprivica na petici, uparen sa Smajilagicem na cetvorki. To bi bila potpuna ludnica. Jos ako bi proradio Kuruks u punom kapacitetu na poziciji tri, bila bi to prava fantazija....
Лола
Жељко је рекао за појачања ништа воше

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.