Почетна / Кошарка / Евролига

Радоњић: Могло је паметније у завршници

Звезда ће у наредном колу Евролиге дочекати Фенербахче
ФОТО: euroleague.net

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је вечерас да је његова екипа одиграла добар меч против Зенита, али је и истакао да је могла да одигра паметније у завршници.

"Могли смо пре тог последњег шута да уведемо меч у бољу завршницу, промашили смо неке шутеве из добрих позиција. Лопта је остала код Волтерса, урадио је то што је урадио", рекао је Радоњић на конференцији за новинаре после утакмице.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су вечерас у Београду после продужетка од екипе Зенита са 76:80, у утакмици 18. кола Евролиге.

"Играли смо против једне од најбољих екипа у Евролиги и то ослабљени. Они имају озбиљан квалитет, нису случајно ту где су. Одиграли су добру одбрану. Ми других 20 минута нисмо били нападачки добри, као у првих, одбрана је била много боља... Они су то много боље урадили од нас и славили", рекао је Радоњић.

"У продужетку су били пре свега бољи у нападу од нас, али смо у 'регуларном' делу имали добру прилику да славимо... Можда је могло паметније да се уради, да се оде на продор, да се оде на фаул, али није", додао је он.

Радоњић је истакао и "феноменалну" подршку навијача и додао да му је због тога још више жао што његова екипа није успела да слави.

"Има још доста да се игра и трудићемо се да већ на првим следећим утакмицама покажемо да из овога можемо да изађемо јачи. Уз наду да ћемо бити комплетнији. Генерално, одиграли смо добар меч. Ово је био добар меч", закључио је Радоњић.

Звезда ће у наредном колу Евролиге дочекати Фенербахче.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Xxx
A odakle pamet? Nema je.
Peki
Da je moglo onda bi se i odigralo.To sta je moglo ili ne to je irelevantno.
Sima
Agresivna igra ne prolazi kod jakih ekipa, a Zenit to jeste. Uvek ima razlićitih varijanti i postavke igre. Zato i postoje stručni teamovi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.