Почетна / Кошарка / Евролига

Реал шаље Ласа на одмор годину дана и даје му целу плату

Ласу лета 2023. године истиче уговор са Реалом и велико је питање хоће ли остати на функцији и после тога
ФОТО: ЕПА/А. Чукић

Кошаркашки шампион Шпаније Реал Мадрид донео је одлуку да тренер Пабло Ласо у наредној сезони не води екипу због срчаног удара који је доживео почетком јуна током плеј-офа АЦБ лиге, преноси Марка.

Директор кошаркашке секције "краљевског клуба" Хуан Карлос Санчез саопштио је Ласу да би било боље да се одмори још макар годину дана, иако је искусни тренер инсистирао да се врати на клупу.

Мадриђане ће у наредној сезони водити Ласов помоћник Хесус Матео.

Управа Реала спремна је да Ласу исплати целокупну плату за наредну сезону, чак и у случају да не води ни један једини тренинг.

Ласу лета 2023. године истиче уговор са Реалом и велико је питање хоће ли остати на функцији и после тога.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.