Почетна / Кошарка / Евролига

ТРАЖИ СЕ НОВИ ПРВАК ЕВРОПЕ: Фенер избацио Макаби и пласирао се на Ф4, ПАО бољи од ЦСКА!

Фенербахче нашег тренера Жељка Обрадовића у трећем мечу Топ 8 фазе савладао је Макаби са 75:74 после продужетка и укупним резултатом 3:0 пласирали су се на фајнал фор.
ФОТО: Евролига

Ко ће бити нови првак Европе знаће се после фајнал фора у Мадриду, али једно је сигурно – Макаби неће бити у прилици да брани титулу!

Понос Израела поражен је на свом терену после велике борбе и на крају су играчи Макабија морали да честитају бољем.

Домаћи тим није пронашао решење за трио ЗизисГаудлокВесели и на крају их је то скупо коштало. Грк је убацио 19 поена, амерички бек 15, а сјајни Чех 12 уз осам скокова. Бјелица је убацио пет, Богдановић осам поена.

Макаби је могао до тријумфа и продужетка серије, али је Парго био непрецизан у последњем нападу. Управо је он био најбољи у домаћем тиму, постигао је 21 поен. Одличан је био и Рендл који је убацио 19 поена и имао 10 скокова.

У другом вечерашњем мечу четвртфинала Евролиге Панатинаикос је на свом терену савладао ЦСКА после пуно узбуђења са 86:85 и тако смањио резултат у серији на 1:2.

Папас се са 25 поена истакао у домаћем тиму, Дијамантидис је додао 15, Фоцис је убацио 12, а Гист 11. Код ЦСКА најефикаснији је био Вимс са 24, Де Коло је убацио 19, Теодосић је имао 12 поена и  девет асистенција, уз пет скокова, Кириленко је додао 11, А Хајнс 10.

Трећи мечеви четвртфинала Евролиге:

Макаби – Фенербахче 74:75 (20:13, 11:24, 14:13, 20:15), резултат у серији 0:3, даље иде Фенербахче.

Панатинаикос – ЦСКА 86:85 (14:20, 20:14, 22:19, 30:32), резултат у серији 1:2.

Уторак:

19,00: Олимпијакос – Барселона, резултат у серији 1:1.

20,55: ЕФЕС – Реал Мадрид, резултат у серији 0:2.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoran
Bravo Zeljko grobarcino,jnajtrofejniji treneru na svetu ponikao u najvecem Srpskom klubu i brendu,najtrofejnijem na ovim prostorima.Kakvu ces tek histeriju napraviti kad kupis partizan :)
Rezime
Zoki burazeru nece Zoc, nikada kupiti Partizan. Ali bi rado bío trener za 70 posto plate koju ima u Feneru. Klubove kupuju ljudi poput Miskovica, Karica, Zeptera itd da bi bili oslobodjeni odredjenog della poreza. Zeljko jeste najbolji trener, ali Fener nije Partizan, pa samim tim nemas razloga da se radujes.
strahinja neskovic
fener ima odlicnu ekipu ali je cska najbolji tim u evropi

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.