Почетна / Кошарка / Евролига

БРАВО МАЈСТОРЕ: Богдановићу поново награда „Звезда у успону"!

Богдановић је први играч Фенербахчеа у историји коме је припало ово признање, а тријумфовао је у конкуренцији Дарија Шарића и Чедија Османа из Ефеса, Марија Хезоње из Барселоне, Алесандра Ђентилеа из Арманија, као и Луке Митровића из Црвене звезде
ФОТО: Евролига

Кошаркаш Фенербахчеа Богдан Богдановић другу годину заредом добитник је награде „Звезда у успону” за најбољег младог играча Евролиге.

Српски репрезентативац је ове сезоне у дресу Фененербахчеа у елитном такмичењу просечно бележио 10,7 поена, 2,7 асистенција, 2,9 скокова и 0,9 украдених лопти.

Богдановић је први играч Фенербахчеа у историји коме је припало ово признање, а тријумфовао је у конкуренцији Дарија Шарића и Чедија Османа из Ефеса, Марија Хезоње из Барселоне, Алесандра Ђентилеа из Арманија, као и Луке Митровића из Црвене звезде.

Бивши кошаркаш Партизана се на тај начин придружио рекордеру Николи Миротићу, који је у дресу Реала два пута освајао награду „Звезда у успону” 2011. и 2012. године.

Богдановићев Фенербахче пласирао се на Фајнал-фор Евролиге у Мадриду, где ће у полуфиналу играти против Реала 15. маја.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

teodor
Bogdane,majstore Sve cestitke od Grobara sa Juga i celog hrama kosarke, Pionira, koji pamti tvoje velike igre. Samo napred, sa crno belom bojom u srcu i neka te sreca i dobro zdravlje sluzi sve do samog vrha kosarkaske piramide.
uzicanin
Nista cudno ipak je to Partizanovo dete.Bravo mali
zoran
Marjanovica je napravio Milojevic inace partizanov igrac i trener :) Kalinic nije nikakav igrac samo je klasican fizikalac sto ce se pokazati vrlo brzo
bolje je tako
Pa i nije, a Kalina je dete Spartaka iz Subotice, Bobi je dete nekog kluba iz Boljevca...Zna se sta je igrac iz sopstvene skole, to je igrac koji prodje put od pionira do prvog tima jednog kluba.
Прикажи још одговора
KARI
Treba definisati sta je "Zvezda u usponu". Da li je to prelazak iz siromašnog u bogatiji klub ili statistika i paramtri igrača iz godine u godinu. Ako se služimo stati. meni se čini da ovaj momak ima manje ideksnih poena danas nego prošle godine u Partizanu. Recimo Mitar je napravio uspon u indeks. poenima sa 47 na 233, a za Šarića ne znam da je imao prošle godine nekakvu evropsku statistiku, bar u Evroligi. Fiba takmičenja su nešto drugo. Ipak mislim da je Bogdan klasa ali je smješno da si zvezda u usponu dvije godine. Po meni je on samo Zvezda.
BOGdan xaxa
Od koga sam BRE ja to mlaži...ništa specijalno,prosečan igrač,osim 1025 poena iz 789 bacanja ..ništa nije pokazao...tačnije pokazao je da može da se ukoli u tim ali ne i da bude briljantan....
https://PUTIN
Pa i ne vređam ga- nisam reko da je partizan!
Прикажи још одговора
rs
Bravo majstore. Nismo imali boljeg beka od Danilovića na ovamo.
Vesna
Gde se košarka srozala,ovaj prosek će stalno biti zvezda u usponu do svoje tridesete,a konkurencija je prejaka sve gori od goreg !
Realan
Hahahahaha Grejv :DDDDDD
Gravediggaz
Nesto kao Vas sin Fica.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.