Почетна / Кошарка / Евролига

Радоњић скроман: Нема времена за велика славља

Чим је завршио обавезе на конференцији, Дејан Радоњић се јавио на телефон. Миран, сталожен глас, док су навијачи још увек били на седмом небу, носио је можда и најјачу поруку.
ФОТО: Евролига

- Већ сам рекао, немамо ми времена за велике туге, нити велика славља. Већ у недељу вече играмо са Игокеом – био је одговор архитекте на честитке и констатацију да делује као да се ништа специјално није догодило.

А, онда је додао:

- Иза нас је велика победа. У сваком случају. Прва у овом новом формату Евролиге.

Радоњић је потом анализирао меч.

- Имали смо доста различитих момената. Меч смо отворили са јако слабом одбраном, Галатасај је убацио чак 30 поена, што нисмо смели да дозволимо. У наставу смо били пуно бољи и стигли до предности коју смо брзо изгубили. Ривал је у том периоду имао доста освојених лопти, лаких поена. Погодио је тешке шутеве. И тако смо дошли у позицију да се боримо за победу. Када се ломило били смо бољи и дошли до победе.

Када смо стратега црвено-белих питали шта је рекао играчима између друге и треће четвртине, насмејао се и после кратке паузе рекао:

- Након издања у првих 10 минута потпуно је било јасно шта треба да се поправи. Пре свега одбрана је морала да буде много, много боља. То смо јако брзо успели да променимо. На то се надовезао добар напад, погађали смо тројке и наставили тако.

На крају, драма, али и демонстрација карактер и сигурности тима.

- Јако је битно што смо успели да крунишемо доста добро издање. Околности које су пратиле ову утакмицу, додатно подижу наше задовољство. Али, понављам. Нема ту сада неког претераног радовања. Треба спремити меч са Игокеом, а потом следи Барселона, одлазак у Атину, па у Бар. Тек треба да видимо како ће то да се одрази на нас.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Denda
Puna podrska tebi TRENERCINO, sve dok te budu osporavali TI CES BITI SVE BOLJI I BOLJI....tako se VODI I PONASA TRENER SAMPIONA. SVAKA CAST MAJSTORE, ZIV BIO I DUGO NAS VODIO. NAPRED ZVEZDO.
glok
Radonjicu samo plej, i centar, a razmisliti ozbiljno i o `cetvorci` , jer nam je Mitrovic ubedljivo najabiji igrac!
prle
Svaka cast majstori.
D ENĐL
Opet Radonjić gubi neizvjesnu završnicu, Gudurić antitalenat, Jović nema pojma, Simonović katastrofa, Dangubić odbojkaš, Kuzmić nedorastao, Bjelica statičan i bez osjećaja... Ja bi to sve bolje...
joco
da si takav stručnjak nebi ovde komentarisao nego bi bio u nekom klubu i to velika FACA,kao Obradović recimo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.