Почетна / Кошарка / Евролига

ЗВЕЗДА БЕЗ ЈОВИЋА НА УНИКС - Радоњић: Морамо боље у нападу!

Кошаркаши Црвене звезде против УНИКС-а у Евролиги биће без помоћи Стефана Јовића јер је обновио повреду леђа, потврдио је данас тренер Дејан Радоњић.
ФОТО: Н. Неговановић

- Јовић неће играти, био је боље пред Будућност, почео са радом, али је током меча у Подгорици опет осетио проблем са леђима. Сутрадан после утакмице скоро да није могао да хода. Дуже има тих проблема и покушаћемо да од њега добијемо неки максимум до краја сезоне - рекао је Радоњић на конференцији за медије у КОМБАНК арени.

Радоњић је додао да Јовић већ дуже време има проблема са леђима и да му се повреда стално враћа.

- Јовић је са одређеном проблематиком дошао у Звезду, пробали смо да га доведемо до нивоа да квалитетно учествује у успесима. Као плод потрошње десило се то са леђима и упркос његовој жељи једноставно није најспремнији.

Како је навео, поносан је што је екипа дошла у ситуацију да одлучује о пласману у четвртфинале Евролиге.

- Желимо да победимо УНИКС, веома интересантан и квалитетан тим на челу са Ленгфордом, а ту су И Колом и Парахуски. Без обзира на резултат меча у Бамбергу, наша зеља и мотив су велики да савладамо УНИКС. Неопходно је да одиграмо добро, не само одбрану, већ и у нападу.

Према његовим речима велики број утакмица утиче на осцилације.

- Тренутно се налазимо у најтежем распореду до сада и природно је да има осцилација. Било је много путовања, а да је распоред мечева био другачији можда би и учинак био бољи. Јасно је да проценти шута нису добри, да неки играч није одиграо најбоље, али нити моземо да се одморимо, нити припремимо - закључио је Радоњић.

Утакмица 29. кола Евролиге између Црвене звезде и УНИКС-а игра се сутра од 19 сати у КОМБАНК арени.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rs
Opušteno, već su mnogo uradili ove sezone, koliko puta sam se iz Beograda vraćao ponosan na ove momke. U ovoj ekipi sem Dženkinsa nema igrača da je kompletan da se razumijemo ni Dženkins nije vrhunski igrač ali je za svoju poziciju kompletan igrač sa povremenim padom koncentracije u odbrani, kod ostalih nešto fali ili šut ili vodjenje lopte ili promašeni ziceri svako ima nešto što mu je veliki hendikep u igri! Ja sam uživao ovu sezonu u EL i hoću ova dva poslednja kola isto tako da uživam, bez ikakvih teorija zavjere ili bilo čega sličnog, neka bolji prodje, volio bih da to bude Zvezda ali neću biti razočaran ako ne prodje u 1/4 finale! Ekipu je stigao umor ali da nije bilo povrijeda vjerovatno sada nebi ni pričali o prolasku to bi bila riješena stvar i prije dva-tri kola.
Piravelo Mile
I pacerski ali poraz od Dfake Bamberga...a realno kraj za Zvezdu ove godine u Evropi..Dacka ce uz adrenalin Blata..realno bolji tim,svakako sredjeno sudjenje..lagano da stiklira pobedu.iduce sedmice u Stambolu..i to je to..a i merka..realno
ANĐEO Dr sci KOŠARKE
Da li je u ovom trenutku uopšte bitan Jović.Pa nije.On kao plej kada je zdrav je dobar odbrambeni igrač.On u napadu ima čak i pokoju asistenciju,ali šut mu je užas.Košarka se igra radi šuta dragi moji.Uspjeh koji je Zvezda postigla i osvajanje kupa kupova je najveći uspjeh Zvezde.Tada je imala izvanredne šutere Simonovića,Kapičića,pa i Rakočevića,Slavnića,Vučinića ,Živkovića,Sarjanovića.Danas nema niti jednog šutera,baš nijednog.Tako se ne igra košarka.Mislim da je Radonjić u pravu kada ne stavlja Rakićevića jer je on isti Dangubić a zašto su ga doveli neznam.Ja sam razočaran u Dobrića koji ne može tricu nikako da pogodi,kao ni Mitrović,Gudurić i Volters.Ko njih dovede u Zvezdu jasno je svima ali niko ne smije da kaže ništa za Radonjića.Prošle su godine u zagrabu delije pjevale danke dojčland zbog Cirbesa.To je najveća sramota koja se mogla desiti jednom Srpskom klubu.Niti su klubu potrebne takve delije niti radonjić.Mislim da Zvezdi nije potrebna EL.
Nidzo
Stvarno mi nije jasno što Rakićevice ne igra
Jovan
Ocigledno je Jovic ozbiljno povredjen..u pitanju je kicma,uozbiljite se i da se covek valjano leci do oporavka...To sto nije bilo para da se dovede plej bolji od Voltersa..pa je totalno igra propala bez Jovica...dakle za nauk iduce sezone..a ako para nema..tesko da ce rezultat nadmasiti realnost..i ovo je iznad mogucnosti

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.