Почетна / Кошарка / Евролига

Звездин џокер Стефан Јанковић: Схватио сам своју улогу, требало ми је мало времена

Кошаркаш Црвене звезде Стефан Јанковић рекао је да је његова екипа добром тимском игром победила Милано у Евролиги, али да је могла да одигра боље у одбрани
ФОТО: И. Веселинов

Били смо бољи током целе утакмице, водили смо десет разлике, они су се примакли, али смо ми опет заиграли добро. Могли смо мало боље у одбрани, али ово је тимска победа. Схватио сам своју улогу, требало ми је мало времена, то је нормално пошто сам из друге државе (Канада) и из другачије кошарке. Схватио сам шта тренер тражи и шта морам да радим да бих наставио да играм – рекао је Јанковић после утакмице.

Кошаркаши Звезде победили су у Београду Милано са 100:89, у утакмици 22. кола Евролиге. Јанковић је са 15 поена, уз Матијаса Лесора, био најефикаснији у београдском тиму.

Упитан о резултату, Јанковић је рекао да је екипа могла боље у одбрани, пошто је примила 89 поена.

Цела екипа игра енергијом, то се очекује од младих играча, одбрана и офанзиван скок. Били смо добри, постигли смо 100 поена, али они су шутерска екипа и прва у Евролиги по поенима. Играли смо неке ротације, шутеве, али најважније је да смо победили. Сада нам следи Задар у понедељак, а затим имамо Куп да освојимо. После тога још утакмица у АБА лиги и да освојимо прво место. Куп је велика ствар, желимо да наставимо да освајамо трофеје – навео је Јанковић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rs
Nisam ni sumnjao, još samo da se i Jovanović oslobodi pritiska i da i on podigne nivo svoje igre a možda i prije svega nivo samopouzdanja i to bi uz Dejana Davidovca i kontinuitet igara Ognjena Dobrića trebao biti i najveći Zvezdin dobitak iz ove sezone. Na početku sezone sam u EL očekivao rezultat izmedju 9 i 12 pobijeda a evo već smo na toj donjoj granici a ima još 8 kola do kraja i nije nemoguće da se dobaci i do gornje granice. Ja potpuno zadovoljan, pogotovo jer je pocetak sezone bio, mačka u džaku, nepoznanica pocevši od stručnog štaba pa do igrača, Ročesti u padu forme i izgledalo je da mu je karijera u silaznoj putanji, Feldin jedva neke minute u Panatinaikosu i potpuno sporedna uloga, Pero Antić sa svojih 35 godina pa ovi momci sa koledža pa kako će se u novo shvatanje košarke uklopiti Lazić,Dangubić, šta očekivati od Dobrića,Davidovca,Apića i Lazarevića. Sve je bilo sa velikim znakom pitanja a ipak sve ide u pravom smjeru. Ovaj ciklus je počeo i bolje nego onaj sa Radonjićem.
Kasnoo
Ahahaha sad igraj koliko hoces.nema top8..dzaba drzava f4 organizovala
Gepard
Nebitno... Tripla kruna, ideeeemooooo... Tripleta se smeši, gazimo sve

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.