Почетна / Кошарка / Евролига

ЦСКА и Фенербахче демонстрирали силу, Калинић и Гудурић најбољи у Истанбулу (ВИДЕО)

Никаквих дилема није било у Москви и Истанбулу, ЦСКА до ногу потукао Басконију, Фенер Жалгириса за 1:0 у серијама
ФОТО: Евролига

Држала се Басконија у Москви у првом полувремену, била је равноптраван ривал у првих 20 минута, после којих је против ЦСКА имала заостатак од четири поена, и то највише закхаљујучи тројци Хигинса, а били су то последњи поени у другој четвртини.

Ипак, чекало се само да московска Армија проради, а то се догодило у трећој четвртини. Тројка Курбанова донела је прву двоциофрену разлику домаћима у 25. минуту (58:47).

Кад је при крају иза линије 6.75 погодио и Боломбој, ЦСКА је имао „плус 21” (73:52)... Остатак меча био је одрађивање посла са обе стране.

На крају, Серхио Родригез је убацио 19 поена, уз пет асистенција, пратили су га Хигинс са 12, Де Коло са 11, Клајбурн и Курбанов са десет... Код гостију, бољи од осталих Шилдс са 17, односно Поарије и Хилијард са по 12.

Фенербахче је са 33 разлике згромио Жалгирис (76:43) уз 16 поена Николе Калинића и 13 Марка Гудурића, Грин је убацио 12, Махмутоглу 9. Григонис је дао 10, а Вајт 8 за Жалгирис.

Семафор првих мечева плеј-офа Евролиге:
ЦСКА – Басконија 94:68 (23:24, 21:16, 29:12, 21:16)
Фенербахче – Жалгирис 76:43 (15:13, 23:8, 21:14, 17:8)
Среда:
19,00: Ефес – Барселона
21,15: Реал – Панатинаикос
НАПОМЕНА: Серија се игра на три победе. Други мечеви су на програму 18. и 19. априла на истим теренима, а трећи 23. и 24. априла, домаћини ће бити слабије пласирани тимови у лигашком делу Евролиге.
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.