Почетна / Кошарка / Евролига

Мицић: Тежак меч, нормално је што се Звезда вратила

Српски плејмејкер предводио је Ефес до тријумфа са 26 поена и пет аистенција за 26 минута проведених на паркету хале „Синан Ердем“ у Истанбулу
ФОТО: Евролига

Кошаркаш Ефеса Василије Мицић, после победе против Црвене звезде у петом колу Евролиге 85:70, био је задовољан како је његов тим одиграо против београдских црвено-белих.

Српски плејмејкер предводио је Ефес до тријумфа са 26 поена и пет аистенција за 26 минута проведених на паркету хале „Синан Ердем“ у Истанбулу.

- Био је тежак меч. Знали смо да можемо да очекујемо њихову такву игру. Играли су веома чврсто, физички су тим. Добро смо им одговорили, наше друго полувреме било је скоро савршено - рекао је Мицић после меча за ТВ Евролиге.

Бивши играч Звезде рекао је да га није изненадио повратак црвено-бели током треће четвртине.

- Нормално је што је Звезда успела да се врати. Имају добар тим, пун потенцијала. Добро је што смо остали смирени, нашли смо начин да одговоримо дефанзивно - закључио је Мицић, подсећајући да је навијач Звезде и да јој жели пуно успеха у наставку сезоне.

У четвртак Ефес гостује Панатинаикосу у Атини, док Црвена звезда чека Химки у дворани „Александар Николић“ у наставку Евролиге.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.