Почетна / Кошарка / КС Србије

Раза Мујановић: Да се ја питам, Мејдан би носио Твоје име!

Емотивна порука једне од најбољих југословенских кошаркашица свих времена прилог сведочењу о величини Микија Вуковића
ФОТО: Принтскрин Инстаграм Р.Мујановић

Разија Мујановић, кошаркашица коју је Мики Вуковић пронашао у родним Ратковићима и од ње направио светску звезду, на вест о смрти објавила је на Инстаграму емотивну поруку. Преносимо вам је у целини:

Тренер, други отац, педагог, пријатељ, шампион, примјер и узор.

Опростите ми на грешкама, ако их буде, из мене пишу бол и емоције ове опроштајне ријечи.. Вечерас бих само да кажем хвала..

Хвала Ти тренеру што си ме научио да будем шампион и да се понашам тако. Хвала Ти што си ме научио да су они скромни изнутра најбогатији. Хвала Ти што ми никад ниси допустио да одустанем, јер исто тако ја данас не дам својим кошаркашицама да одустану од својих снова! Причам им о теби, јер нико не смије заборавити ко је професор кошарке, геније. Хвала ти за све "казнене тренинге". Хвала ти што си Тузлу и Јединство учинио кошаркашки бесмртним. Хвала Ти за све успомене, разговоре, за сваки мој родитељски састанак на који си отишао, за све ријечи мотивације, за то што си вјеровао у мене када нико други није, за то што сам постала најбоља јер то без Тебе не би било могуће!

Да се ја питам, Мејдан би носио Твоје име! Да се ја питам, Ти би тренеру био у ФИБА Кући славних! Да се ја питам, Ти би био у школским уџбеницима - а ја ти тренеру обећавам, никад те нећемо заборавити, док сам ја жива и даћу све од себе да се нешто питам! Почивај у миру тренеру свих тренера!

П.С. А кога сад да назовем прије/послије утакмице репрезантације и питам за савјет?

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Janjo
Bravo za tekst

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.